Strachy mě bolelo břicho, vzpomněla na šikanu v mládí Fabiánová. Prozradila důvod změny jména

Dcera nedávno zesnulé zpěvačky Nadi Urbánkové, herečka a hudebnice Jana Fabiánová, v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS prozradila, proč si nechala v 18 letech změnit jméno. Pohovořila také o svém dětství a přiznala, že kvůli matčině slávě zažívala ve škole šikanu.

„V dětství jsem zažívala šikanu,“ přiznala Fabiánová v pořadu Povídej. „Bojovala jsem se závistí, hlavně ve škole, protože maminka v té době zažívala svou největší slávu. Spolužačky mi braly věci a vyhazovaly je z okna nebo na mě pokřikovaly. Když se mi něco nepovedlo, děti se mi smály a když se mi naopak něco povedlo, tak mě shazovaly,“ vylíčila 44letá zpěvačka.

Nejhorší období prý prožívala v páté a šesté třídě. „To jsem do školy chodívala opravdu nerada a občas mě strachy bolelo břicho. Bála jsem se uspět i selhat, protože jsem byla pod drobnohledem,“ svěřila se Fabiánová, narozená jako Linda Nemejovská.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mám enormně vyvinutou intuici, říká Barbara Nesvadbová. Zachránila ji i před stalkerem

V pořadu Povídej pak prozradila, proč si změnila jméno i příjmení. „V 18 letech jsem začala vážně přemýšlet o tom, že se chci věnovat muzice. Radila jsem se s mámou a to jméno, které jsem měla, nebylo znělé. Takže jsem se ho rozhodla změnit. Od té doby mám novou občanku i rodný list,“ vysvětlila.

Jana Fabiánová v rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou pohovořila také o svém životě v USA nebo o tom, proč se rozhodla promluvit o údajném sexuálním napadení psychiatrem Janem Cimickým s tak velkou časovou prodlevou. S obviněním vyrukovala v roce 2021, k napadení však mělo dojít už před 22 lety. Celý rozhovor si můžete poslechnout ve videu výše.

Tagy: