Pizingerová o plastikách: Čas neoklameme, pak je to jen trapné. Pro mě je to škoda peněz

Co se týká sportu, zkusila si mnohé.

Exkluzivní rozhovor Martiny Jandové s Vendulou Pizingerovou o přirozeném stárnutí

Vendula Pizingerová v exkluzivním rozhovoru pro Showtime s Martinou Jandovou vyslovila svůj názor na plastické zákroky. „Pro mě je to škoda energie a peněz,“ řekla a naznačila, že dává přednost přirozenému stárnutí. Také se pochlubila, co dostala od manžela Josefa k Vánocům, a přiznala, že si prošla náročným obdobím, co se týká zdraví.

Vendula Pizingerová by se pro druhé rozdala, na sebe však často zapomíná. Sobě samotné nevěnuje tolik času, což má pak za následek, že si nedopřává dostatek odpočinku. „Jsem člověk, který pro sebe nedělá spoustu věcí. Jsem zvyklá dělat věci pro druhý, takže někdy málo odpočívám, málo prožívám některé věci pro sebe. Nad tím by se asi člověk měl zamyslet. Je rozdíl, jestli pro sebe děláme něco designově nebo psychicky,“ nastínila v rozhovoru s redaktorkou Martinou Jandovou.

ČTĚTE TAKÉ: Vendula Pizingerová v slzách. Zemřel její blízký přítel a kolega z nadace Štefan Bernát

Pizingerová, dříve Svobodová, rozhodně nepatří mezi ženy, které se urputně všelijakými přípravky a způsoby snaží, aby si udržely mladistvý vzhled. „Vypadat mladě už nepůjde. Čas neoklameme, a pak to je akorát trapný. Používám ale pravidelně kosmetiku. Dřív jsem to nedělala. Mazat jsem se začala, když mi bylo zhruba čtyřicet let. A hlavně jsem se začala odličovat. Je to fajn mít pocit, že pleť je saturovaná,“ zamyslela se.

Dále prozradila, zda v budoucnu plánuje nějaké chirurgické zákroky jako jsou výplně či botox. „Jsem člověk, kterému nic nefunguje. Když bych měla třeba umělé nehty, tak mi odpadají. Takže pro mě je to škoda energie a peněz. To se ovšem teprve uvidí. Stejně jsou ale na těle vidět ruce a krk. Stárneme,“ vysvětlila prezidentka a zakladatelka nadačního fondu Kapka naděje.

Co se týká sportu, zkusila si mnohé. „Už jsem dělala všechno. Vzpírala jsem, dělala jsem crossfit a nevím, co ještě,“ vzpomíná.

Před nedávnem provázely Pizingerovou zdravotní komplikace, ze kterých se vzpamatovává ještě nyní. „Teď jsem měla období, kdy jsem byla docela dlouho nemocná. Měla jsem různě návazně angíny, chřipky, náběh na zápal plic a podobně. Semlelo mě to, doteď blbě dýchám. Takže až se rozdýchám, tak do toho vlítnu,“ svěřila se.

Z manžela se stal myslivec

Josef Pizinger je velký sportovec, teď se ale hodně věnuje něčemu úplně jinému. „Josef má spoustu jiných svých aktivit. Postupem doby se z něj stal myslivec. Život se pořád mění, není to tedy jenom sport. Snažíme se cestovat. Já tedy s dětmi cestuji víc. Než malý půjde do školy, myslím, že je hezký dítě nechat osahat svět,“ popsala.

Do lesa na lov zatím Pizingerová s manželem nechodí, časem by se k němu ale ráda připojila. „Mám malé dítě, tak to dohromady nejde. Ale určitě budeme chodit spolu. K Vánocům jsem dostala myslivecké oblečení a klobouk. Dřív to byly činky, teď to jsou myslivecké propriety,“ pochlubila se.

Puberta staršího syna jí dala zabrat

V rozhovoru se rozpovídala i o svých synech. Mladší před nedávnem začal chodit do školky, raději ale doma s maminkou. „Malému jsou tři roky. Je stále hodně hyperaktivní. Je šikovný a občas už začal chodit do školky, kam moc nechce samozřejmě, protože má nejlepší maminku. Jsem ráda, těším se z něho.“

Starší syn, který zanedlouho oslaví devatenácté narozeniny, dal Pizingerové během puberty pořádně zabrat. Nyní je z něho ale vzorný student. „Kuba je už velký, za chvíli mu bude devatenáct. Pubertu mají podle mě kluci celý život. Dělá školu, která ho baví a zajímá. Šel úplně jinou cestou, dělá grafiku a začal malovat. Říká se, že horší pubertu mívají holky. Což si nemyslím, ta jeho mi zvedla tlak,“ přiznala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ivan Hlas exkluzivně o boji s rakovinou: Dost drsné chvíle. Hrozilo, že už nikdy nebudu mluvit

Tagy: