Další rána pro Vignerovou. Se synem se musela vystěhovat z rodinného domu i bytu v Praze

Aneta Vignerová musela kromě rozchodu s otcem svého syna Jiříka čelit další náročné zkoušce. Na přání expartnera Petra Kolečka se totiž musela údajně vystěhovat z rodinného domu u Nymburka i z pražského bytu, kde střídavě bydlela. Ačkoliv dnes již bývalí partneři útulný domov zařizovali společně, psaný byl právě na Kolečka. Ten v současnosti randí s herečkou Denisou Nesvačilovou.

Že se partneři nerozešli zrovna v dobrém, bylo zřejmé už podle jejich prvotních prohlášení. Zatímco známý scenárista tvrdil, že nový vztah s Nesvačilovou začal už s čistým štítem, jeho expartnerka Vignerová měla na celou situaci jiný pohled. Náhlý rozchod ji zaskočil.

„Bohužel nevím, co k tomu říct, je to celkem rychlé. Teď jsem se dozvěděla, že mě někdo s někým podvádí. Každý domácí problém se řeší hlavně doma a ne v jiné posteli, tím to celé pro mě končí. Vidím to jako zbabělost chlapa,“ nebrala si modelka servítky. Expartneři se od té chvíle k nastalé situaci nevyjadřují.

Podle informací webu Expres to bylo mezi nimi napjaté nejen kvůli možné Kolečkově nevěře. Řešili totiž také bydlení. Modelka totiž nechtěla opustit domov, na který byla se synem zvyklá. „Ale Petr naléhal na stěhování a nabídl Anetě, ať si najde nový byt,“ prozradil webu zdroj z okolí bývalého páru. „Má jí posílat jeden inzerát za druhým na pronájem bytů, aby si vybrala, kde by chtěla se synem bydlet. Finančně by se na tom podílel,“ pokračoval zdroj.

Vignerová začíná nový život

Celá situace se prý táhla několik měsíců, Vignerová nakonec jeho žádosti vyhověla. „Nechtěla v tom domě už být, bylo mezi nimi velké napětí, a to Aneta nemá za potřebí. Radši začíná nový život s Jiříkem,“ řekla webu kamarádka bývalé miss.

Dnes již bývalý pár začal zveřejňovat zamilované fotografie v březnu 2019 a po půl roce oznámil, že čeká miminko. Narodil se jim syn Jiřík a až donedávna všichni působili jako harmonická rodina. Že šli od sebe, potvrdil Kolečko koncem letošního srpna. Scenárista nyní randí s herečkou Denisou Nesvačilovou.

„Mezi mnou a Petrem to trvá doslova pár dnů, jsem proto velmi překvapená, kolik pozornosti naše rodící se křehká láska vzbuzuje. Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda,“ potvrdila Kolečkovu verzi Nesvačilová.

Tagy: