Yvetta Kornová se tajně vdala. Za svědka jí šel bezdomovec, s manželem si vyká

Herečka Yvetta Kornová, sestra zpěváka Jiřího Korna, se podruhé vdala a zbavila se slavného příjmení Kornová. Svatba byla svým způsobem výjimečná a plná nečekaných překvapení. Yvetta chtěla mít i svého oddávajícího. Tím se stal její blízký přítel, režisér Tomáš Magnusek. Jak svatba probíhala?

Yvetta Kornová, která zazářila ve filmech Přijela k nám pouť, Housata nebo Šest medvědů s Cibulkou, září opět štěstím. O víkendu řekla ano svému dlouholetému partnerovi Josefu Petrů a nyní nosí příjmení Yvetta Petrů. Někdejší hereckou hvězdu oddal režisér Jiří Magnusek, který jí podal pomocnou ruku a obsadil do svého seriálu Společně sami.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tenistka Petra Kvitová se pochlubila fotkami ze svatby. Jak jí to slušelo?

„S Yvettou se znám delší dobu. V době, kdy jí nikdo nedal šanci, nabídl jsem jí práci ve svém hereckém muzeu a následně ji obsadil i před kameru. Pro jejich velký den jsem si připravil speciální řeč. Snad se jim líbila,“ sdělil Magnusek redakci CNN Prima NEWS.

Manžel si ji vysnil před třiceti lety

Za svědka šel Yvettě bezdomovec. A to z toho důvodu, že v minulosti bojovala se závislostí na alkoholu a sama skončila na ulici. Svatba byla komorní, pouze s nejbližšími přáteli a rodinnými příslušníky. Všichni si ale velmi pochvalovali její atmosféru.

„Jejich příběh lásky je úžasný. Josef si Yvettu v podstatě vysnil. Před téměř třiceti lety, když byl ženatý, byl do ní platonicky zamilovaný a řekl jí, že si ji jednou stejně vezme. Yvetta mu tehdy odpověděla, že je ošklivej a že k tomu nikdy nedojde. Pro Josefa je to splněný sen. Držím jim oběma palce, ať jim to v manželství klape a jsou šťastní a spokojení,“ prohlásil Magnusek. Zajímavostí je, že si novomanželé i po svatbě vykají.

Místo hvězdné budoucnosti se ocitla na dně

Yvetta Kornová se narodila jako poslední ze čtyř sourozenců. Před kamerou poprvé stanula v deseti letech. Byla velmi talentovanou herečkou, zpěvačkou a tanečnicí. Dostala se na konzervatoř, kterou ale nedokončila. Během života se živila všelijak – jako uklízečka, kuchařka, pokojská, dělnice nebo rekvizitářka na Barrandově. Jeden čas vedla i dramatický kroužek v základní umělecké škole.

Bohužel propadla alkoholu a drogám a několikrát skončila v léčebně. Po psychické stránce na tom byla nejhůře v době, kdy jí soudně odebrali děti. Bojovala o ně tři roky, aby je nakonec dostala zpátky. Ke své minulosti se už nechce vracet a dívá se jen dopředu. Všech svých démonů se díky pevné vůli dokázala zbavit a nyní začíná novou životní etapu. Se svým manželem žijí poklidně poblíž Náchoda, starají se o osm koček a dvě ovce.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Herečka Eva Burešová oslavila kulaté narozeniny. Přemek Forejt jí připravil velké překvapení

Tagy: