Zase plínky a prdíky? Roman Vojtek popsal první chvíle, kdy se dozvěděl o čtvrtém miminku

Exkluzivně odhalili pohlaví miminka.

Exkluzivní rozhovor Martiny Jandové s Romanem Vojtkem. Promluvil o soukromí, prozradil i pohlaví miminka

Roman Vojtek s manželkou Petrou v exkluzivním rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradili pohlaví druhého miminka, které čekají. Popsali také, jak prožívali první těhotenství ve srovnání s tím nynějším. Roman se ani nebál promluvit o tom, jak vnímají starší sourozenci z předchozího vztahu další přírůstek.

Herci Roman a Petra Vojtkovi odhalili pohlaví očekávaného miminka. Zatímco Roman si prý stejně jako při Petřině prvním těhotenství přál holčičku, bůh s nimi měl jiné plány. Čekají totiž dalšího chlapečka. Na tom, zda to bude holka, nebo kluk, však ale v závěru nezáleží a jediné, co si přejí, je, aby dítě bylo zdravé. „Přišlo to za námi a postavili jsme se k tomu tak, že se na to těšíme. Jsme rádi, hlavně, aby to bylo zdravé,“ prozradil herec v rozhovoru s Martinou Jandovou pro CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Lindsay Lohanová se stala maminkou. Známá rebelka dala chlapci netradiční jméno

Miminko podle Petry nebylo tak docela plánované. „Z mé hlavy a z mého popudu by to klidně bylo plánované. Z Románkova čtvrtého popudu asi úplně ne. Ale prostě pánbůh nám seslal dar. Ale ano, byli jsme překvapení,“ řekla Vojtková. „Prý jsem několik hodin nemluvil. Jenom jsem několik hodin civěl, když jsme to zjistili. Představil jsem si, co mě zase čeká, nebo nás. Zase plínky a prdíky,“ doplnil svou partnerku Roman.

Petra přiznala, že druhé těhotenství už neprožívá tak intenzivně jako první, kdy si každý den kontrolovala bříško. „Je to teď hrozný frmol. Už to není jako poprvé, když si člověk každý den sahá na bříško a čte si v aplikaci, co je nového. Kolikrát fakt hledám, v jakém jsem týdnu, co je teď potřeba a podobně. Zjistila jsem například, že jsem se zapomněla zaregistrovat do nemocnice, tak uvidíme, jak to všechno klapne,“ prozradila herečka.

Že je mnohem klidnější než poprvé, si myslí i Roman. „Už jsem se s tím pomalu smířil. Stále to roste. Jestli mohu mluvit za Péťu, tak vidím, že je to klidnější. Poprvé furt načítala, co smí, a co naopak ne. Teď to tak vůbec není. Necháváme to hezky plynout,“ přiznal brzy čtyřnásobný tatínek.

Po prvním porodu byla Petra hodně starostlivá, všechno intenzivně prožívala. „Poprvé jsem byla hodně úzkostlivá. Bylo to zapříčiněné tím, že jsme měli komplikaci u porodu. Byla jsem až extrémně opatrovnická. Později jsem zvolnila,“ řekla s tím, že je sama zvědavá, jak to bude teď. „Jsem zvědavá, jestli při druhém mateřství zvolním, ale nemyslím si to. I u Nathánka jsem si říkala, jak se po třech měsících vrátím do divadla, a nikam jsem nešla,“ dodala.

Starší sourozenci se těší

„Nathánek se mnou byl na prvním screeningu, protože Romča nemohl. Už se moc těší, až bude velký brácha,“ popsala prvotní momenty Petra.

„Budou pár týdnů od sebe. Nathánek je 24. listopadu a teď máme termín 13. prosince. Líbí se mi ale ten rozdíl tří let, to mi přijde akorát. Kdyby to byl větší rozdíl, byli by už moc daleko od sebe,“ svěřila se v pořadu CNN Prima NEWS.

Roman má z předchozího vztahu ještě dvě starší děti. I ony se na mladšího brášku těší. „Starší děti to vzaly. Editka má tedy vždy s příchodem dalšího sourozence trošku strach, ale teď je snad v pohodě. Osmiletý Beník se těší moc,“ uvedl Vojtek.

Spřízněné duše

Roman a Petra jsou stále zamilovaní až po uši. „Našel jsem spřízněnou duši a člověka, kterého nesmírně miluji a se kterým chci být napořád. Jsme spolu osm let a jsem každou vteřinu šťastný,“ dojímal se Vojtek, když mluvil o své manželce.

Během léta si manželé nenaplánovali žádnou zahraniční dovolenou, jak se svěřili v rozhovoru. V zahraničí byli na jaře a to jim bohatě stačí. „Na léto jsme si zvolili Českou republiku. Dovolenou jinde neplánujeme. Možná proběhne nějaká Morava, Brno a Valašsko, odkud pocházím,“ zakončil spokojeně Vojtek.

Tagy: