Zpěvačka Andrea Kalousová má doma nového kocoura. Kazma to ale není

Andrea Kalousová

Andrea Kalousová v Show Jana Krause

Talentovaná zpěvačka, modelka a také bývalá přítelkyně rebela českého šoubyznysu Kamila Bartoška, známého pod pseudonymem Kazma. To je umělecká duše Andrea Kalousová, která byla impulsem a majákem filmu „ONEMANSHOW“. Ten měl premiéru v srpnu 2023. Česká modelka má také nového kocoura, řekla v populárním pořadu Show Jana Krause. V dalším díle ve středu 4.října ve 21:45 na Primě se diváci mohou také těšit na herce a moderátora Jakuba Prachaře či na syna nigerijského krále Obonete S. Ubama.

Její kariéra započala účastí v soutěži o královnu krásy, přes talentové soutěže jako například Tvoje tvář má známý hlas, pěvecké výstupy v muzikálech až po pozoruhodnou zálibu, která se stala součástí jejího byznysu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ben Cristovao je asijským mistrem bojového umění. Při tréninku si ale vážně poranil rameno

Andrea je totiž mimo život zpěvačky také příznivkyně kočičího světa. Provozuje módní e-shop pro milovníky koček. „A já mám novinku, další kočku,“ pochlubila se v talkshow. Z nového přírůstku není však moc nadšena Andreina první kočka.

„Té mé staré kočce Tigi se to nelíbilo a dala mi to hned první noc velmi jasně najevo. Když jsem si šla lehnout, začala šílet a utíkat po pokoji. Když se konečně kolem páté uklidnila a lehla si na mě, myslela jsem si, že bude klid. Pak to teprve všechno začalo,“ vyprávěla dramaticky a na závěr dodala, že na ní kočka Tigi vykonala potřebu.

Svého rozhodnutí však vůbec nelituje. Půlroční kocour, kterého pojmenovala Chicco, je prý velmi hodný. „Můžu si ho pochovat klidně dvě hodiny a on ani nevytáhne drápek,“ doplnila.

ONEMANSHOW: The Movie

Andrea Kazmův film v kinech zhlédla a velmi ji překvapil. „Už jsem to viděla. Film byl hezký. Beru to jako takové poděkování a ohlédnutí za tím, jak jsme to měli,“ podotkla. Podle jejích slov byl vztah krásný, ale už je odžitý.

Film byl věnovaný právě Andree. „Jedná se o příběh prostého kluka z Kroměříže, který chtěl něco říct své holce. Někdo napíše SMS, někdo dopis,“ přiblížil Kazma svůj film, který vyprodukoval s Ondřejem Pavlišem, aby se Andree omluvil a sdělil jí, co měl na srdci.

V dalším díle Show Jana Krause mimo Andreu Kalousovou vystoupí herec a moderátor Jakub Prachař a syn nigerijského krále Obonete S. Ubam. Pořad mohou diváci sledovat ve středu 4. října ve 21:45 na Primě.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zdeněk Piškula si chce zahrát s Janem Krausem na PlayStationu

Tagy: