Nizozemsko, slepice a útěk do Prahy. Zpěvačka Šárka Rezková ukázala, jak to vypadá u ní doma

Zpěvačka Šárka Rezková žila několik let v Nizozemsku, nakonec se vrátila do rodné vlasti. Nejdříve bydlela v rodinném domě s velkou zahradou, chovala kozy i slepice, nedávno se ale přestěhovala do bytu v Praze. Jak to v jejím království vypadá?

Šárka Rezková, která 16. března oslaví 55. narozeniny, žije v Praze v bytě 3+1. Na první pohled je velmi útulný, mísí se v něm retro prvky s modernou, s řadou zvláštností. Například vyřezávaný nábytek nebo starožitná kuchyňská váha se závažím. Část věcí si přivezla z Nizozemska, kde několik let žila.

Kuchyně je spojena s obývacím pokojem. V ní tráví nejvíce času. Ráda peče i vaří. Koupelna, která je v černobílé barvě, je sice menší, ale velmi moderně zařízena. Nepřehlédnutelná je více než 150 let stará velká skříň.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Jiřina Bohdalová si pořídila luxusní chalupu. Jak to u ní doma vypadá?

Syn, kterého má se slavným zpěvákem, u ní stále bydlí

Domácnost s ní obývá nejmladší syn Dominik, ten vzešel z manželství se zpěvákem Jiřím Brabcem. Když mu byly čtyři měsíce, hudebník se v pronajaté chatě zastřelil. Jak vyšlo najevo, k sebevraždě ho dohnaly milionové dluhy, které nadělal a nebyl schopen je splatit. Šli po něm vymahači a vydírali ho. Šárka o ničem neměla ponětí. Po této tragické události se začala léčit s bipolární poruchou. Právě kvůli ní se rozhodla změnit prostředí a odstěhovat se do Nizozemska.

Odchod do zahraničí jí prospěl. Jinak bych umřela, říká

„Bylo to tak už špatné, že kdybych to neudělala, umřela bych a to doslova. Holandsko mi zachránilo zdravý rozum. V Holandsku jsou lidé velmi společenští a přátelští. Velmi uznávají rodinu, která je ve všech ohledech na první místě. Děti jsou odmalička vedeny k úctě ke starým lidem. Panuje tam neuvěřitelný řád,“ prozradila redaktorovi CNN Prima NEWS zpěvačka. Syn Dominik se rovněž věnuje hudbě, našel se v žánru hip hop. V bytě má svůj pokoj, který si odhlučnil a slouží mu i jako nahrávací studio.

Z prvního manželství s hudebníkem Ottou Solčanym má Rezková dva syny: Filipa a Ottu, ti však už z rodinného hnízda dávno vyletěli.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hvězda seriálů Petr Batěk se stal potřetí otcem a ukázal svůj nový luxusní byt. Nahlédněte do jeho království

Tagy: