Zvrat v případu úmrtí herce Matthewa Perryho. Několika lidem hrozí obvinění, tvrdí zdroj

Matthew Perry se proslavil v seriálu Přátelé.

Otazníky kolem Perryho smrti

Policie se v souvislosti s říjnovým úmrtím herce Matthewa Perryho chystá obvinit několik lidí. Na základě svého zdroje o tom informoval magazín People. Server TMZ již dříve hovořil o podezření, že Perry dostal ketamin poštou od svého dealera.

Zdroj z orgánů činných v trestním řízení sdělil magazínu People, že federální vyšetřování Perryho případu brzy skončí.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela rocková legenda a frontman kapely Crazy Town. Jejich hit bořil hudební žebříčky

Kvůli úmrtí slavného herce by mělo být podle zdroje obviněno několik lidí. Web Page Six se obrátil na americké státní zastupitelství s žádostí o vyjádření, avšak to zareagovalo slovy „bez komentáře“.

Perry, který se proslavil zejména rolí Chandlera Binga v seriálu Přátelé, zemřel 28. října 2023 ve věku 54 let na akutní účinky ketaminu, jak uvedl soudní lékař okresu Los Angeles. Ke smrti slavného herce přispěla i ischemická srdeční choroba a účinky buprenorfinu, který je používán k léčbě poruch způsobených užíváním opioidů.

Perry podstupoval infuzní terapii ketaminem. Poslední dostal asi týden a půl před skonem ve vířivce. Soudní lékař však poznamenal, že poločas rozpadu této látky je pouze tři až čtyři hodiny, takže poslední transfúze, kterou dostal v rámci léčby, nemohla být příčinou jeho smrti, připomněl server The Independent.

Drogy mu mohl zaslat dealer poštou

Soudní lékař vyšetřování úmrtí Perryho uzavřel v prosinci s tím, že se jednalo o nešťastnou náhodu. V květnu však policejní sbor v Los Angeles potvrdil magazínu People zahájení vyšetřování okolností Perryho odchodu, a to v reakci na koronerovu toxikologickou zprávu.

Policejní sbor v Los Angeles spolupracoval s Úřadem pro potírání drog a Poštovní inspekcí Spojených států, aby společně zjistili, odkud pocházel ketamin, jímž se představitel Chandlera Binga předávkoval.

Federální poštovní inspektoři byli povoláni kvůli podezření, že Perry mohl získat ketamin od svého dealera poštou, napsal portál TMZ.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Strach o jednoho z nejoblíbenějších členů královské rodiny. Po zranění skončil v nemocnici

Tagy: