Snad zhubnu na Mácháč, vtipkoval Kolečko o své váze. Z Egypta si přivezl nepříjemný suvenýr

Petr Kolečko a Aneta Vignerová

Petr Kolečko okomentoval svou tělesnou kondici

Petr Kolečko a Aneta Vignerová strávili krásné rodinné chvíle v cizině. Z dovolené si však kromě opálení přivezli i jeden nepříjemný suvenýr. Známý scénárista také v rozhovoru pro Showtime okomentoval svou tělesnou kondici, a to s vtipem sobě vlastním. Slíbil ale, že kila půjdou dolů.

„Kolečkovi“ se vydali na party, kde nikomu neuniklo jejich opálení. Manželé se totiž vrátili z dovolené, kterou strávili v Egyptě.

ČTĚTE TAKÉ: Agátu Hanychovou skolila nepříjemná nemoc. Byla jsem celá zelená, tělo chtělo odpočinek, řekla

„Bylo to krásné, ale přivezli jsme si i střevní potíže. Cítíme se ‚vyslimovaní‘. I tak ale byla dovolená fajn,“ řekla redakci Showtime Vignerová. Pár se pochlubil i fotkami. Někteří uživatelé na sociálních sítích chválili scénáristu za to, že shodil.

„Spíš asi mysleli, že jsem ztloustl. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka, kam jsem byl pozvaný, mi byla už malá košile,“ vtipkoval Kolečko, který v křesle hosta pronesl, že mu „tlusté tělo leze trochu z košile“, za což mu prý „manželka vynadá, až to uvidí“.

Scénárista podle svých slov „dělá všechno“ – kupuje prý hodně jídla a pití. „To pak jde hned. Ale přece jenom, přichází letní období. Aby člověk nedělal na Mácháči ostudu, musí zhubnout,“ pronesl pobaveně a nechal se slyšet, že se bude věnovat shazování kil.

„Chceš v létě jet na Mácháč? To máš tedy vysoké ambice, to bude hodně kruté,“ popíchla ho modelka.

Ambice má ale Petr Kolečko nejen ohledně hubnutí a psaní úspěšných scénářů. Do herecké role ho nyní obsadil režisér Michal Suchánek v novém primáckém seriálu Chataři ze Švihova. Ten můžete už nyní sledovat na streamovací platformě Prima Plus.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nesvačilová na gymplu zfalšovala vysvědčení. Herečka popsala šok svých rodičů

Tagy: