Ztracený po nocích chodí do čističky odpadních vod. Prozradil, co tam dělá

Zpěvák Marek Ztracený v pořadu Nový den prozradil, proč po nocích chodí do čističky odpadních vod.

Rozhovor s Markem Ztraceným

Pozornost mnohých Čechů se nyní upírá na zpěváka Marka Ztraceného. Nadaný umělec si z obnovené soutěže Český slavík odnesl hned tři ocenění. Na vavřínech však neusíná a stále pracuje. V pořadu Nový den navíc prozradil, proč po nocích chodí do čističky odpadních vod.

Letošní ročník soutěže byl pro jejího absolutního vítěze rozporuplný. „Vždy se mi líbilo, že Slavík budí emoce. Nyní se mi to ovšem zdálo přehnané. Kdo ale jsem, abych kritizoval. Proslov Karla Janečka si pamatuji jen z poloviny, protože ho měl hned poté, co jsem obdržel cenu. Ale říkal jsem si: Jsem na Slavíkovi, nebo na předvolebním mítinku?“ uvedl Ztracený.

Na co však bude dlouho vzpomínat, je zisk hned tří ocenění – nejlepší píseň, zpěvák a absolutní vítěz letošního ročníku. K tvorbě písní ho prý inspiruje sám život. „Mám hezké období, skládání mě baví. Když mě něco dojme, vrátím se k tomu,“ podotkl. Na dotaz, kde legendární texty slavných písní vznikají však mnohé zaskočil.

„Můj tatínek pracuje na čističce odpadních vod. Po nocích tam chodím a vznikají tam nejvíce romantické písně. Není to tam nejvoňavější, ale nikoho tam neruším,“ svěřil se exkluzivně ve vysílání CNN Prima NEWS. Je však možné, že už tam budoucnu chodit nebude. Se snoubenkou Marcelou a synem Markem se stěhují do vlastního rodinného domu, na kterém zpěvák dva roky pracoval.

Snoubenka si ho umí srovnat

„Připadám si chlapsky, postavil jsem dům a je to hezký,“ řekl. Splnil si i sen – na zahradě si postavil studio. „V noci jsem nikdy nemohl zpívat, teď jsem si ale udělal místo, kde mohu klidně řvát ve čtyři hodiny ráno. Mám tam i speciální poličku na svá ocenění,“ přiznal a dodal, že si tam postaví i tři sošky z Českého slavíka.

Do karlínského divadla Ztraceného doprovodila snoubenka Marcela. „Je to zkušená žena, bylo fajn že tam se mnou byla, moc jí to slušelo a byla na mě pyšná. Mou kariéru sleduje každý den a umí si mě srovnat. Díky ní nemám šanci létat v oblacích. Když se vrátím z koncertu pro pět tisíc lidí, tak mi podá koš s odpadky a řekne, ať ho vynesu,“ smál se.

Mnohé však nejvíce zajímá, kdy bude svatba. Zásnuby totiž proběhli veřejně na koncertu ve vyprodané O2 areně. Zpěvák nicméně prozradil jen to, že své „ano“ si poví, až bude vhodný čas.

Tagy: