Sledujte Divokou kartu se Špidlou: Jak podle expremiéra dopadnou volby?

Vladimír Špidla

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Páteční pořad CNN Prima NEWS Divoká karta tentokrát hostí zkušené politické matadory. Podaří se dostat do Sněmovny někdejší hvězdě ČSSD a bývalému premiérovi Vladimíru Špidlovi? A vrátí se do Poslanecké sněmovny šéf Národní rady osob se zdravotním postižením Václav Krása, který tentokrát vsadil na barvy Trikolory? Pánské duo doplní ve studiu dvě dámy. Debatovat přijde někdejší ministryně práce Jaroslava Němcová za hnutí ANO. Comeback do poslaneckých lavic láká i Lenku Kohoutovou, někdejší poslankyni za ODS.

Špidla je na 25. místě kandidátky pražských sociálních demokratů. Krása za Trikoloru, Svobodné a Soukromníky obsadil třetí místo ve Středočeském kraji. Kohoutová je 27. v pořadí kandidátky koalice v Praze. Němcová obsadila 10. místo u středočeského ANO.

Volby do Poslanecké sněmovny 2021 proběhnou od pátku 8. do soboty 9. října. Ve volbách celkem kandiduje 20 politických stran a dvě koalice.

Pořad Divoká karta můžete sledovat v pátek od 18:00 na CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Tagy:
debata politika ODS ČSSD CNN Prima NEWS hnutí ANO Trikolóra Václav Krása Vladimír Špidla ANO 2011 volby 2021 Strana soukromníků Národní rada Svobodní Divoká karta Jaroslava Němcová Lenka Kohoutová Poslanecká sněmovna ČR