Sledujte velkou politickou diskusi v Partii: Richterová, Dostálová, Pospíšil a Hrnčíř

Místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Olga Richterová (Piráti) v Partii

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Českem otřásla podmínka za znásilňování nevlastní dcery. Chrání stát oběti, nebo pachatele? Také o tom v Partii Terezie Tománkové diskutovali ministr spravedlnosti Pavel Blažek z ODS a bývalá šéfka resortu z hnutí ANO Taťána Malá. Následuje velká politická diskuse. Pozvání přijali Olga Richterová (Piráti), Jiří Pospíšil (TOP 09), Klára Dostálová (za ANO) a Jan Hrnčíř (SPD). Partii můžete sledovat v neděli 28. ledna od 11 hodin na Primě, CNN Prima NEWS nebo ve videu v úvodu tohoto článku.

Verdikt soudu, který za dlouhodobé znásilňování nevlastní dcery uložil muži pouze podmínku, vzbudil velké emoce. Postoj české justice k sexuálním trestným činům v Partii rozebrali ministr Pavel Blažek (ODS) a poslankyně Taťána Malá (ANO).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Domácí násilí? Změny přicházejí pomalu, snažíme se vynalézt kolo, které už existuje, říká Urbanová

V navazující velké politické diskuzi v další části pořadu vystoupí jako představitelé vládních stran Olga Richterová (Piráti) a Jiří Pospíšil (TOP 09), zatímco opozici ve studiu zastoupí Jan Hrnčíř (SPD) a Klára Dostálová (za ANO).

Partii Terezie Tománkové sledujte v neděli v 11 hodin na CNN Prima NEWS nebo živě v tomto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Psycholog ke kauze znásilnění otčímem. Mysleme na oběť, ne na pachatele

Tagy:
znásilnění Klára Dostálová Partie Terezie Tománkové Olga Richterová Jiří Pospíšil Pavel Blažek Taťána Malá Jan Hrnčíř Sledujte v TV