Sledujte Partii s Lipavským a Vondráčkem. Jsou vztahy Česka a Slovenska v krizi?

Slovensko uznalo, že český expremiér Andrej Babiš byl neoprávněně evidován jako agent Státní bezpečnosti a Bratislava uzavřela s předsedou ANO smír. Jaké má Česko vztahy se Slovenskem? V nedělní Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS o tom budou diskutovat ministr zahraničních věcí nestraník Jan Lipavský a místopředseda hnutí ANO Radek Vondráček. Následovat bude velká politická diskuze o důchodech, rozpočtu a platech politiků.

Slovenské ministerstvo vnitra uznalo, že český expremiér Andrej Babiš (ANO) byl v dokumentech někdejší československé tajné policie StB neoprávněně evidován jako její agent a vědomě s ní nespolupracoval. Úřad s Babišem uzavřel smír ve sporu o ochranu osobnosti týkající se neoprávněné evidence ve svazcích StB. O tom, zda a jak to změní vztahy s Českem, budou v nedělní Partii Terezie Tománkové diskutovat ministr zahraničních věcí nestraník Jan Lipavský a místopředseda hnutí ANO Radek Vondráček.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Žádný politický handl, ohradil se Eštok proti Fialovi. Smír v Babišově kauze kolem StB tvrdě hájí

V druhé části pořadu bude následovat velká politická diskuze o důchodech, rozpočtu a platech politiků. Hosty ve studiu budou Danuše Nerudová z hnutí STAN, předseda SPD Tomio Okamura, předseda Poslaneckého klubu Pirátů Jakub Michálek a poslanec Jan Jakob z TOP 09.

Partii Terezie Tománkové sledujte v neděli v 11:00 na Primě, CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Senioři přišli o tisíce, řekl Juchelka. Je to hnus, strašíte důchodce, křičel na něj Skopeček

Tagy: