Sledujte Partii: Povodně v Česku s Richterovou, Bendou, Nacherem a Kotenem

Partie Terezie Tománkové

CNN Prima News - živé vysílání

Povodně v Česku. PARTIE Terezie Tománkové mimořádně s premiérem Petrem Fialou a ministrem vnitra Vítem Rakušanem. Jak krizová situace ovlivní volby? Nejen o tom budou diskutovat předsedkyně Sněmovny a TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a místopředseda Sněmovny a hnutí ANO Karel Havlíček. A velká politická diskuze: pirátka Olga Richterová, Marek Benda z ODS, Patrik Nacher z ANO a Radek Koten z SPD. Pořad sledujte v neděli od 11:00 na CNN Prima NEWS, Primě nebo v tomto článku.

Podle nejnovějšího průzkumu agentury Median by volby do dolní komory v srpnu ovládlo hnutí ANO, a to se ziskem 32,5 procenta hlasů. Následovala by ODS s 13 procenty. Naopak vládní TOP 09 by žádná křesla nezískala.

K TÉMATU: Je otázka, zda nešlo udělat rozpočet lépe, řekl Niedermayer. Bez reforem zadlužování neskončí

Nejen o tom, kdo se stane vítězem voleb v příštím roce, budou v Partii Terezie Tománkové diskutovat předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) a místopředseda dolní komory Karel Havlíček (ANO).

V druhé části dojde na velkou politickou debatu. Za vládní koalici pozvání přijali poslanec Marek Benda (ODS) a poslankyně Olga Richterová (Piráti). Za opozici dorazí do studia poslanci Patrik Nacher (ANO) a Radek Koten (SPD).

Sledujte pořad již v neděli od 11:00 na CNN Prima NEWS, Primě nebo v tomto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Konec sporů o rozpočet? Budeme jako jeden tým, všichni ministři ho podpoří, říká Jurečka

Tagy: