Sledujte Partii s Babišem: Chce být znovu premiérem? Debatovat přijdou i Zdechovský či Lacina

Andrej Babiš

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ (6)

Velká politická diskuze proběhne v Partii Terezie Tománkové v první hodině pořadu. Hosty budou Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL), Jan Lacina (STAN), Karla Maříková (SPD) a Kateřina Konečná (KSČM). Pozvání do druhé části přijal předseda hnutí ANO Andrej Babiš.

Hnutí STAN už nechce zachovávat pštrosí politiku k přijetí eura, uvedla v pořadu K věci ve vysílání CNN Prima NEWS místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Věra Kovářová (STAN).

Co stojí za krizí ve vládní koalici? Je problémem právě spor o přijetí eura? Nebo jde jen o hlasy voličů? V první polovině budou v Partii diskutovat europoslanec Tomáš Zdechovský z KDU-ČSL, místopředseda hnutí STAN Jan Lacina, poslankyně Karla Maříková z SPD a europoslankyně Kateřina Konečná z KSČM.

ČTĚTE TAKÉ: Budeme nejhorší v EU, říká Havlíček. Rozhazovali jste peníze z vrtulníku, vrátil mu Vystrčil

Pozvání do druhé hodiny přijal předseda hnutí ANO Andrej Babiš. V jaké kondici je jeho hnutí? A chce se Babiš opět stát premiérem České republiky?

Celý pořad Partie Terezie Tománkové můžete sledovat v neděli 11. února od 11 hodin na Primě, CNN Prima NEWS nebo ve videu v úvodu tohoto článku.

PODÍVEJTE SE: Podraz Starostů, hřímá Topolánek a volá po rekonstrukci vlády. Zmínil, koho vyhodit prvního

Tagy: