Sledujte ZÁZNAM 360° s Václavem Klausem: Jak se cítí po návratu z nemocnice?

Václav Klaus

360° 4.10.2021

Exprezident Václav Klaus v pátek opustil Ústřední vojenskou nemocnici (ÚVN). Propustili ho do domácí léčby, do nemocnice bude docházet na občasné kontroly. Jak se po opakovaných hospitalizacích cítí? Nejen o tom pondělních 360° s bývalou hlavou státu od 20:15 na CNN Prima NEWS.

Jak necelý týden před volbami vypadá politická scéna v Česku? Může nová kauza premiéra Andreje Babiše ohledně činnosti v daňových rájích ohrozit vysoké preference ANO? V první části pořadu vše okomentuje bývalý prezident Václav Klaus, od 21:20 přidají své názory reportér Seznam Zprávy Adam Junek a zástupce šéfredaktora týdeníku Hrot Pavel Páral.

Klaus promluví také o svém zdraví. V ÚVN byl hospitalizován už 11. září, a to na dvě noci. Znovu se tam vrátil o den později, propustili ho pak 17. září. Při odjezdu řekl novinářům, že měl velmi vysoký tlak a také žaludeční komplikace. Opět hospitalizován byl o šest dní později, protože u něj zdravotní potíže přetrvávaly.

ÚVN navštívil také na konci letošního února. Tehdy absolvoval půlhodinové vyšetření, protože byl pozitivně testován na koronavirus. Potom se přesunul do domácí léčby. Nemoc COVID-19 nakonec přečkal se středně těžkým průběhem. Jak se aktuálně cítí? Sledujte pondělních 360° od 20:15 na CNN Prima NEWS.

Tagy: