Sledujte ZÁZNAM Co Čech, to politik! s vnukem Klause: Jaké je vyrůstat v rodině politiků?

Co Čech, to politik! (1104)

V pořadu CNN Prima NEWS Co Čech, to politik! se objevují osobnosti napříč politickým i společenským spektrem. Čtvrteční diskuze ale bude pojata úplně jinak. Jaké je to vyrůst v rodině elitních politiků? O tom budou hovořit vnuk Václava Klause Vojtěch a syn europoslance Tomáše Zdechovského Tobiáš. Pořad můžete sledovat od 18:00 živě v tomto článku.

Co všechno si Vojtěch se slavným příjmením Klaus zažil? „Už jsem se do této rodiny narodil. Když jsem nastoupil do první třídy, tak se na mě chodili koukat deváťáci, kdo tam nastoupil. Myslím, že v té době byl děda čerstvě prezidentem,“ zavzpomínal již dříve ve vysílání CNN Prima NEWS. I on se o angažmá v politice zajímá. „Jak jsem v tom odmala, tak to sleduji, ale souhlasím s dědou, že člověk by měl něco předtím dokázat,“ upozornil Vojtěch Klaus.

Tobiáš Zdechovský, syn europoslance Tomáš Zdechovského, vstoupil po vzoru svého tatínka do Mladých lidovců. „Je to určitě dobrý krok. Věřím, že se Tobiášovi bude v Mladých lidovcích líbit,“ uvedl europoslanec.

Tagy: