Sledujte ZÁZNAM Jak volí vaše peněženka s Prouzou a Dufkem: Co s rostoucími cenami energií?

Bohumír Dufek a Tomáš Prouza

Zdražování na všech frontách žene některé rodiny do svízelných situací. Drahé pohonné hmoty, potraviny a v poslední době i energie. Krach firmy Bohemia Energy byl pro mnohé ranou, kterou citelně pocítí ve svých rozpočtech. I na toto téma budou v pořadu Jak volí vaše peněženka diskutovat prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza, odborový předák Bohumír Dufek a ekonomka Helena Horská. Pořad můžete sledovat od 18 hodin na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Cenová hladina v České republice roste stále rychlejším tempem. Míra inflace v září dosáhla v meziročním vyjádření 4,9 procenta. To je o 0,8 procentního bodu více než v srpnu. Nejvíce zdražily pohonné hmoty, skokově ale rostou i ceny potravin a energií.

Jak moc bude ještě inflace růst? Jak se proti ní bránit? A znamená to, že obyvatelé teď budou chudnout? To vše proberou v pořadu Jak volí vaše peněženka šéf Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza, odborový předák Bohumír Dufek a ekonomka Helena Horská. Těm budou moci pokládat otázky i samotní diváci.

Pořad můžete sledovat od 18 hodin na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy: