Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Blatný nevyloučil třetí vlnu COVID-19. Kdy může udeřit?

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) nevyloučil možnou třetí vlnu koronaviru. Ta by mohla do České republiky dorazit začátkem příštího roku. S jakou intenzitou ale udeří, není zatím jasné. Záležet bude nejen na krocích vlády, ale také na odpovědnosti lidí.

Thomayerova nemocnice v Praze půjčuje pacientům po prodělání COVID-19 speciální přístroj – oxygenátor. Ten zlepšuje zásobování organismu kyslíkem. Pacienti díky této službě můžou dříve domů. Jak přesně pomáhá nám popsal jeden z vyléčených.

Britský Nejvyšší soud začal s dvoudenním slyšením o případu jednadvacetileté Britky, která se před pěti lety přidala k Islámskému státu. Mladá žena nyní usiluje o vrácení britského občanství. O to kvůli možnému bezpečnostnímu riziku přišla v minulém roce.

Další pondělní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové ve 20:15

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my taky.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview ve 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: