Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Nástup zimy si vybral svou daň. Někdo se ale raduje

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Zima udeřila a odnesli to hlavně řidiči. Kdo má z jejího prudkého nástupu naopak radost? Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Zima dneska předvedla, že umí být krásná i zrádná. Hlavně na severu Čech, kde silnice zasypal čerstvý sníh, kvůli kterému ráno bouraly desítky aut. Jinde zase teploty padaly hluboko pod nulu a krajinu pokryl led. Kdo má z nízkých teplot radost? A bude se u nás i v zahraničních rekreačních centrech lyžovat i navzdory epidemiologické situaci? Nejen o tom informace v dnešních Hlavních zprávách. Začínají v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další úterní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Opravdu vznikne úřad, který přečte naši soukromou mobilní komunikaci? Bude zároveň rozhodovat o tom, kam se můžeme vydat a kam ne? Diskutovat o tom přijdou právníci Tomáš Sokol a Ondřej Dostál. Nejen o tom dnešních 360° Pavlíny Wolfové.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: