Sledujte Hlavní zprávy: Od milionů v krabici až po rozsudek. Jak šel čas s kauzou Rath?

David Rath byl mistrem obstrukcí

Od sedmi milionů v krabicích od vína, přes skandály kvůli údajnému financování vlastní strany, až po výkon trestu. Jaké kauzy se řešily kolem bývalého středočeského hejtmana Davida Ratha? Nejen to je téma Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS a na Primě.

Kauza kolem manipulace výběrových řízení na rekonstrukci zámku v Buštěhradě, několika nemocnic a jejich vybavení stála Davida Ratha nejen jeho politickou kariéru, ale i kus jeho života. Vše pro bývalého středočeského hejtmana začalo před deseti lety. Ve vězení strávil půlku trestu a zůstal mu dluh deset milionů.

Nyní bude muset s největší pravděpodobností zpátky za mříže. A s ním i manželé Kottovi. Vrchní soud v Praze totiž vynesl rozsudek v druhé větvi jejich korupčních kauz. Trest dostala i největší stavební firma v Česku Metrostav.

Producenti mléka tvrdí, že kvůli nízkým výkupním cenám denně prodělávají. Smrt jednoho z obviněných v kauze Hlubuček. Obchodník Petr Adam měl spáchat sebevraždu. Za mléčné výrobky si připlatíme.

Nejen to jsou témata Hlavních zpráv, které na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55.

Další úterní program na CNN Prima NEWS:

Zprávy ve 20:10

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Co Čech, to politik! ve 20:20

Česká politika, jak ji neznáte. Komentáře známých osobností, hvězd showbyznysu i bývalých politiků k aktuálnímu politickému dění.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

360° ve 21:30

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my také.

Zprávy ve 23:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: