Sledujte ZÁZNAM Hlavních zpráv: Poprvé ve složení Soňa Porupková a Roman Šebrle

Roman Šebrle a Soňa Porubková

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Zatímco moderátorka Hlavních zpráv Eva Perkausová tráví čtrnáctidenní izolaci na Maledivách, její kolega Roman Šebrle musel po návratu z dovolené zůstat v povinné pětidenní izolaci. Ve čtvrtek ale bude zpátky na obrazovkách, a rovnou s novou kolegyní. Nejen to v Hlavních zprávách od 18:55.

„Na čtvrteční premiéru se velmi těším, i když je to pro mě obrovská výzva. Cítím velkou zodpovědnost vůči celému zpravodajskému týmu, který večerní relaci připravuje,“ říká moderátorka Nového dne Soňa Porupková. Nebude to ale mít vůbec jednoduché. Celý týden totiž moderuje i svůj ranní pořad, a tak si několik dní za sebou střihne dvojitou a pořádně náročnou směnu.

„Výhodou ale je, že se s Romanem známe nejen lidsky ale i moderátorsky, takže myslím, že sladit se nám podaří velmi rychle,“ říká moderátorka. „Pátý den karantény jsem byl na testech a vyšly negativní. Mám velkou radost, že můžu opět naskočit do vysílání. Moc se těším na premiéru v Hlavních zprávách se Soňou Porupkovou. Je to zkušená a navíc krásná moderátorka. Doufám, že Eva nebude moc žárlit,“ směje se Šebrle. Novou moderátorskou dvojici sledujte v Hlavních zprávách už od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další čtvrteční program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my také.

360° Pavlíny Wolfové od 21:00

Jak jsou na tom nemocnice s kapacitami volných lůžek? A budou volná místa stačit?

Interview od 21:30

Zajímavé příběhy, zajímaví lidé, otázky na tělo.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: