Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Příběh Češky, která si vzala Pákistánce, pokračuje

Češka v Pákistánu

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Pětašedesátiletá Česka, která si našla přes internet svou o čtyřicet let mladší životní lásku, je hvězdou Pákistánu. Co s mladým Pákistáncem plánují? Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55.

V jednom z rozhovorů pro tamější média Češka prozradila, že se s partnerem vracejí do Čech. Za pozorností, kterou k nim upírají pákistánská média, stojí právě propastný věkový rozdíl mezi ní a manželem. O tom mimo jiné veřejně prohlašuje, že je někdy otravný. Přesto si ho však chce vzít s sebou do rodné země. A ve svých plánech do budoucna se rozhodně nedrží při zemi. O tom a dalších tématech v Hlavních zprávách už od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Expedice Overland od 20:15

Účastníci italské expedice Overland vyrážejí na novou výpravu nesoucí název Cesty islámu. Vydejte se spolu s nimi po stopách událostí, které utvářely země jako Afghánistán, Uzbekistán nebo Turecko.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: