Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY s Václavem Klausem: Proč si z restaurace neodnesl jídlo?

Václav Klaus

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Podle informací Blesku exprezident Václav Klaus strávil více než hodinu v pražské restauraci Dejvice 34. A proč šel na nedělní demonstraci na Staroměstském náměstí? Nejen o tom s Václavem Klausem v Hlavních zprávách od 18:55.

Podle informací Blesku exprezident Václav Klaus strávil více než hodinu v pražské restauraci Dejvice 34, žádné jídlo si však neodnesl. Bylo to tak? A proč tam tedy šel? V neděli navíc promluvil na demonstraci na Staroměstském náměstí. Toto setkání zkritizoval například imunolog Václav Hořejší. Podle něj mělo být shromáždění rozehnáno. Šel exprezident na setkání s vědomím, že tam nebudou dodržena pravidla pro shromažďování? Nejen na to sám Václav Klaus odpoví v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další středeční program na CNN Prima NEWS:

360° od 20:15

„Člověk má mít právo jít, kam chce,“ odpověděl bývalý prezident Václav Klaus na kritiku po přistižení v restauraci. Fotky z jeho návštěvy podniku během 5. stupně PES přinesl deník Blesk. Proč nerespektuje vládní nařízení? A co by podle něj měli politici udělat? Na to bude odpovídat v rozhovoru pro 360°  ve 20:15.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

K věci od 21:30

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové s významnými postavami veřejného života.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: