SLEDUJTE: Jak na vysokou inflaci? V Partii PLUS odpoví Kovářová, Vondráček i Okamura

Věra Kovářová a Radek Vondráček

Partie PLUS (27)

Politika se nezastaví ani během prázdnin. Řeší se ostře sledovaná kauza Dozimetr, Česká republika předsedá Evropské unii a je třeba se věnovat také uprchlické krizi či rostoucí inflaci. O tom všem budou v nedělním vysílání Partie PLUS na CNN Prima NEWS mluvit zástupci politických stran. Nebudou chybět první místopředsedkyně Sněmovny ze STAN Věra Kovářová či lídr SPD Tomio Okamura.

České předsednictví EU je realitou. Můžeme ovlivnit energetickou a uprchlickou krizi? A jak zvládneme vysokou inflaci? Jsou vládní plány pomoci dostatečné? Bude mít kauza Dozimetr sílu položit vládu? A jak ovlivní nadcházející volby?

Ptát se ve vysílání budeme místopředsedkyně hnutí STAN Věry Kovářové, místopředsedy dolní komory Parlamentu Jana Skopečka (ODS), bývalého předsedy Poslanecké sněmovny Radka Vondráčka (ANO) a lídra opoziční SPD Tomia Okamury.

Sledujte Partii PLUS živě v neděli již od 11:00 na CNN Prima NEWS a webu CNNPrima.cz.

Tagy:
politika Jan Skopeček CNN Prima NEWS Evropská unie Tomio Okamura inflace Radek Vondráček Věra Kovářová Česko Svoboda a přímá demokracie Partie PLUS Poslanecká sněmovna ČR