Sledujte ŽIVĚ Jak volí vaše peněženka: V diskusi se utkají Skopeček a Kolovratník

Martin Kolovratník a Jan Skopeček

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Hosty středečního pořadu Jak volí vaše peněženka na CNN Prima NEWS jsou poslanci Martin Kolovratník z ANO a Jan Skopeček z ODS. Ty doplní předsedkyně Národní rozpočtové rady Eva Zamrazilová. Debatovat budou o růstu inflace či o zadlužování státu.

Volby nejspíš otočí postavení obou politických hostů pořadu Jak volí vaše peněženka. Kolovratník byl totiž coby člen ANO dosud příslušníkem vládnoucí koalice, a tudíž se mohl podílet na prosazování ekonomických témat. Jeho kolega Skopeček byl jakožto člen ODS doposud v opozici.

Výsledek voleb však velmi pravděpodobně značí změnu rolí. Zvítězila totiž koalice Spolu v čele s předsedou ODS Petrem Fialou a již nyní se dohodla na sestavení vlády s koalicí Pirátů a STAN. Skopeček tak může mít nově daleko vyšší vliv na směřování státu v oblasti ekonomiky.

Uchopili vlastně politici téma zdražování před volbami správně? Jak zastavit inflaci a růst nezaměstnanosti? A co dělat se zadlužováním státu? Na to budou Skopeček a Kolovratník odpovídat již v 18:00 v pořadu Jak volí vaše peněženka. Oba politiky navíc doplní ekonomka a předsedkyně Národní rozpočtové rady Eva Zamrazilová.

Pořad Jak volí vaše peněženka můžete sledovat na CNN Prima NEWS či v našem článku již od 18:00.

Tagy: