Sledujte ZÁZNAM Milana Kubka s Petrem Suchoněm v Novém dni: Přijde podzimní pandemie?

Milan Kubek

Rozhovor s Milanem Kubkem

Česko zatím zažívá klidné covidové léto. Počty nakažených sice v minulých týdnech začaly pomalu stoupat, v posledních dnech se však nárůst zastavil. Klidné ale bylo i loňské léto. Hrozí nám na podzim další vlna pandemie? Nejen na to odpoví prezident České lékařské Komory Milan Kubek novému moderátorovi Primy Petru Suchoňovi od 7:05 v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

„Pokud přijde na podzim další vlna epidemie koronaviru, budou zbytečně umírat ti, kteří se nenechali naočkovat,“ řekl ve vysílání CNN Prima NEWS prezident České lékařské komory Milan Kubek. Dodal, že když se do vakcinace nyní „šlápne“, mohla by Česká republika na podzim dosáhnout alespoň 70procentní proočkovanosti.

V pondělním Novém dni by měl hovořit k aktuální epidemické situaci a výhledu na podzim. Jak daleko máme ke kolektivní imunitě? Jaká je proočkovanost seniorů, zdravotníků, těhotných matek nebo rizikových skupin? Nejen na to se ho bude ptát zbrusu nová moderátorská dvojice.

Diváci se totiž se začátkem nového týdne dočkají hned dvou změn. Úplně poprvé se v pořadu představí moderátor Petr Suchoň vedle kolegyně Soni Porupkové. Stejné nezůstane ani načasování začátku Nového dne, který nově odstartuje v 5:55.

„Pan doktor Kubek je jednou z nejvýraznějších tváří pandemie a jsem rád, že přijal naše pozvání. Blíží se podzim a je důležité, aby lidé dostali informace, které chtějí, potřebují, či dokonce musí vědět,“ nechal se slyšet moderátor Petr Suchoň.

Rozhovor s Milanem Kubkem v Novém dni sledujte od 7:05 na CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Tagy: