Sledujte Partii s Babišem. Rozhovor s šéfem ANO navazuje na duel Stanjury a Fialy z SPD

Andrej Babiš

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ 29.10.2023

Speciální nedělní Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS nabídne mnoho zajímavého již v úvodu, kdy se o ekonomické kondici ČR pobaví ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) s místopředsedou SPD Radimem Fialou. Ve své druhé části zajistí politický pořad velký rozhovor s opozičním lídrem Andrejem Babišem (ANO). V závěru se utkají v duelu šéf odborů Josef Středula a prezident Hospodářské komory Zdeněk Zajíček. Celý pořad můžete sledovat od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Na úvod se chopí slova Zbyněk Stanjura (ODS) a Radim Fiala (SPD). Řešit mají především rozpočtovou politiku vlády, ekonomickou kondici České republiky a jak na lidi dopadnou změny související se schválením konsolidačního balíčku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tiskárna lživých cenin. Babiš s Fialou si přišli pro krev svého oponenta, říká odborník

Podle Stanjury je vysoce pravděpodobné, že se vládě podaří dodržet letošní plánovaný schodek státního rozpočtu, který předpokládá deficit 295 miliard korun. Pro příští rok kabinet navrhl schodek 252 miliard korun, tedy meziročně o 43 miliard korun méně. Stanjura uvedl, že vláda návrh schválila jednomyslně.

Ve druhé části CNN Prima NEWS nabídne velký rozhovor s Andrejem Babišem (ANO). Vysílat jej bude mimořádně i TV Prima. Expremiér a současný lídr opozice naposledy přijal pozvání do Partie 4. června. V ostrém názorovém duelu se tehdy utkal s premiérem Petrem Fialou (ODS).

První televizní střet Fialy s Babišem od sněmovních voleb 2021 sledovalo na CNN Prima NEWS a Primě přes půl milionu diváků. Další stovky tisíc lidí duel viděly on-line.

Nedělní Partii zakončí debata šéfa ČMKOS Josefa Středuly s prezidentem Hospodářské komory Zdeňkem Zajíčkem (ODS). „Budeme řešit jaké budou podmínky pro firmy a zaměstnance od příštího roku, jak se na to dívají zástupci zaměstnavatelů i zaměstnanců a jedním z velkých témat je i občanský zákoník,“ uvedla Tománková.

Celý pořad můžete sledovat od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy: