Sledujte tři předvolební Superdebaty: Souboj deseti lídrů vládních a opozičních stran

Martin Kupka a Karel Havlíček v Superdebatě na CNN Prima NEWS

Krajské a senátní volby 2024 (1)

Ve středu večer na CNN Prima NEWS odstartovala série tří Superdebat před krajskými a senátními volbami, které se uskuteční tento týden v pátek a v sobotu. Debatovali v nich zástupci všech pěti vládních stran a pět lídrů opozice.

Vzhledem k aktuální kritické povodňové situaci v mnoha regionech CNN Prima NEWS přesunula vysílání všech Superdebat z úterý na středu 18. září, kdy divákům nabídneme diskusní večer s názvem Superdebata: Krajské volby po povodních.

ČTĚTE TAKÉ: Volební kalkulačka: Zjistěte, kdo je vám názorově nejbližší. Za pár minut budete mít jasno

VIDEO: Druhá část Superpartie, diskutují Ivan Bartoš (Piráti), Vít Rakušan (STAN), Tomio Okamura (SPD) a Kateřina Konečná (KSČM)

VIDEO: Třetí část Superpartie, diskutují Martin Kupka (ODS) a Karel Havlíček (ANO)

Pozvání dostali zástupci deseti nejsilnějších stran a hnutí s celorepublikovým zastoupením, které skládají kandidátky pro volby do krajských zastupitelstev a Senátu napříč celou republikou. Rozdělení do tří debat odpovídá zastoupení názorů ve společnosti, které udávají zprůměrované výsledky aktuálních předvolebních průzkumů pro volby do Poslanecké sněmovny tak, aby v každé debatě byl zastoupen stejný počet vládních a opozičních politických subjektů.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Jozef Síkela bude mít v Evropské komisi na starosti mezinárodní partnerství. Je to úspěch, nebo debakl?

Tagy: