Slunečná nekončí. Diváci se mohu těšit na nové postavy, napínavé zvraty i další svatby

Slunečná 77 - 79 [product p793013]

Slunečná se vrací

S novým rokem přicházejí na televizi Prima nové seriály, ale pokračují i ty, které diváci už dobře znají. Mezi nimi je třeba i oblíbená Slunečná, která přinese nové zápletky i postavy. Podle tvůrců se diváci mají nač těšit.

Příběh Týny Popelkové a Janka Linharta diváci sledují na televizních obrazovkách už téměř dva roky. A mohou i dál, protože tvůrci úspěšného seriálu Slunečná připravili další napínavé zápletky.

„Nasadit nové díly z poslední sezóny jsme se rozhodli po nesčetných prosbách fanoušků našeho nejsledovanějšího seriálu, kteří si nový rok bez Slunečné neuměli představit. Kromě dramatických zvratů se v závěrečné sezóně diváci dočkají nejedné svatby, ale i nových hereckých posil, které ještě v cílové rovince okoření dějovou linku,“ prozradila manažerka lifestylové komunikace CNN Prima NEWS Zuzana Brzáková.

Slunečnou diváci najdou v televizním programu tak, jak byli zvyklí. A těšit se mohou i na seriály zcela nové. „Seriál Slunečná budeme vysílat každé úterý. Čtvrtky budou od 13. ledna patřit další novince, kterou je seriál ZOO. Věříme, že diváci, kterým se líbí Slunečná, si seriál ZOO přímo zamilují,“ dodala Brzáková.

První díl Slunečné v letošním roce bude televize Prima vysílat už v úterý 4. ledna ve 20:15.

Tagy: