„Monstrum z Hamásu“ je po smrti. Smaž se v pekle, říká matka dívky, jejíž tělo vozili Gazou

Terorista z organizace Hamás, který stavěl na odiv mrtvé tělo umučené třiadvacetileté německo-izraelské dívky Shani Loukové Gazouové, je po smrti. Zlikvidovali ho izraelští vojáci, napsala zahraniční média s odkazem na vyjádření rabína Shmuleyho Boteacha. Informaci mu poskytla matka zavražděné dívky.

„Včera nám Ricarda Louková (matka dívky, pozn. red.) prozradila, že to monstrum z Hamásu, které si přehodilo nohy přes nahé tělo její mrtvé dcery, křičelo Alláhu akbar! a předvádělo mrtvou dívku na korbě náklaďáku, je po smrti,“ uvedl rabín Boteach ve videu zveřejněném na síti X. „Ten člověk se nyní smaží v pekle, tam také patří. A to bude osud všech zrůd Hamásu, děkuji izraelským silám,“ měla mu říct Ricarda.

Exkluzivní záběry CNN ukazují začátek vražedného běsnění teroristů z Hamásu, více v reportáži:

ČTĚTE TAKÉ: Izrael nasadil obávané Ocelové žihadlo. Supermoderní zbraň má převálcovat Hamás

Bratr zavražděné dívky Amit Louk deníku Daily Mail uvedl, že se „celá rodina zhroutila“, když viděla, jak jeho unesenou sestru teroristé Hamásu předvádějí na náklaďáku, kde na ni „plivají, jako by nic nebyla“.

Rodina se nejprve domnívala, že Shani byla 7. října teroristy unesena, ve chvíli, kdy byla na hudebním festivalu. Později svět obletělo video, na němž extremisté předvádějí tělo mrtvé dívky na korbě náklaďáku. V tu chvíli už bylo jasné, že dívka byla zavražděna. Izraelští vojáci její smrt potvrdili 30. října, když se našly úlomky její lebky, připomíná deník Bild.

Dívčin brat uvedl, že naposledy s ní telefonoval, když se 7. října snažila ve svém autě prchnout z festivalu poblíž kibucu Re’im, zatímco ozbrojenci Hamásu stříleli na každého, koho viděli. „Řekla, že právě odjíždí. Její poslední slova byla: ,Nebojte se,‘“ řekl Amit televizi Sky News a dodal: „Teroristé čekali na silnici.“

Pro nešťastného otce je jistou útěchou, že jeho dcera není zajatá a netrpí v rukou extremistů z Hamásu.

„Pro mě jako otce je to velmi těžké, ale na druhou stranu jsem raději, že je mrtvá a netrpí. Nechci myslet na to, co dělají těm krásným dívkám, které jsou v Gaze. Je to šílené. Jsou to psychopati, jsou to sadisti a viděl to celý svět,“ řekl. Útěchou také je, že před smrtí tančila a užívala si života.

Rodina nemůže dívku pohřbít, mají jen úlomky lebky. „Doufám, že se nikomu na světě nestane to, co jsme zažili my. Je pro nás těžké pohřbít své dítě, ale my ho ani nemáme, abychom ho pohřbili. Ani nechci myslet na to, co všechno s naší holčičkou dělali,“ řekl.

Tagy: