Smrt malého Dominika a jeho bratrů vyšetřuje policie jako vraždu. Slova matky vás dojmou

Smrt tříletého Dominika a jeho mladších bratrů Nikodema a Kacpera, kteří byli společně se svým otcem Piotrem Swiderským nalezeni mrtví v domě ve městě Staines, vyšetřuje britská policie jako vraždu. Těla byla objevena na konci srpna. Policie sice uvedla, že nepátrá po dalších podezřelých, ale okolnosti tragédie zůstávají předmětem vyšetřování. Matka chlapců mezitím sdílela dojemnou vzpomínku na svou rodinu, informovalo zpravodajství BBC.

Angelika Swiderská, matka chlapců, se z tragédie stále vzpamatovává. Ve svém prohlášení, které citovalo zpravodajství BBC, vyjádřila obdiv svému manželovi a dětem: „Piotr byl pro Kacpera, Nikodema a Dominika úžasným manželem a otcem. Miloval nás celým svým srdcem a udělal by pro nás cokoliv. Děti svého tatínka zbožňovaly.“

ČTĚTE TAKÉ: Hrůzné detaily domácího porodu na Plzeňsku. Matku v nemocnici hlídali policisté, hrozil útok

„Naši kluci byli šťastné, aktivní děti, plné života a radosti. Pořád se usmívali, když jsem se tvářila smutně, říkali mi: ‚Mami, usměj se jako my,‘“ zavzpomínala. Zároveň požádala o soukromí v této těžké době, kdy se snaží pochopit, proč k tragédii došlo.

Kvůli úmrtí dětí a jejich otce probíhá vyšetřování, včetně nařízené pitvy. Policie pokračuje v pátrání s podporou specializovaných týmů na pomoc podobně postiženým rodinám, informuje zpravodajství Sky News.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Krev obětí tekla stropem. „Blonďatá bestie“ Jaroslava Fabiánová chladnokrevně vraždila muže

Tagy:
Velká Británie smrt vražda vzpomínka tragédie matka rodina děti Staines