Británií otřásl hrůzný nález. Policie našla mrtvá těla otce a tří dětí, soused slyšel křik

Britská policie v sobotu poblíž Londýna objevila čtyři mrtvá těla. Podle zpravodajského serveru Polsat News se jednalo o polského muže a jeho tři syny, kteří nebyli starší čtyř let. Jejich sousedé zanechali před domem dojemné vzkazy. Co stálo za jejich smrtí, je zatím obestřeno tajemstvím. Vše ale nasvědčuje, že šlo o rodinnou tragédii. Soused popsal, že před nálezem těl byl slyšet křik.

Policisté v sobotu odpoledne v městečku Staines nedaleko Londýna objevili v rodinném domě čtyři mrtvá těla. Jednalo se o muže a jeho tři syny, z nichž se jednalo o dvojčata a jejich sourozence, přičemž ani jedno z dětí nedosáhlo věku čtyř let a byli polské národnosti, napsal zpravodajský web Polsat News. Soused uvedl podle Daily Mail, že těsně před příjezdem policistů slyšel děsivý křik ženy.

ČTĚTE TAKÉ: Vražda, kterou pozůstalí nechtěli nahlásit. Po řadě chyb trvají muži ze Slopného na své nevině

Tamní policie prozatím oběti oficiálně neidentifikovala a nezveřejnila žádné bližší podrobnosti k případu. BBC ale uvedla, že muž se jmenoval Piotr Swiderski. Britská média v neděli pozdě odpoledne zveřejnila také fotografie obětí.

Vyšetřovatelé se domnívají, že jejich smrt nezavinil další účastník. Policie také sdělila, že nejbližší rodinu o události informovala a taktéž jim byla poskytnuta psychologická péče, popsal server RMF24.

K tragické události se vyjádřil i vedoucí rady hrabství Surrey, který uvedl, že celá událost všechny obyvatele šokovala. „Všichni v radě jsme zdrceni. V myšlenkách jsme s těmi, kteří znají blízké obětí,“ řekl.

Sousedé z okolí popsali nešťastný incident jako traumatizující. Podle nich šlo o bezproblémovou rodinu. „Stále jsme v šoku. Tři krásné děti, které jsme viděli, jak si hrají a jezdí na kolech. Byla to milá rodina,“ dodal jeden z obyvatelů.

Mnozí ze sousedů vyjádřili soustrast rodině tím, že před domem zanechali květiny a rozlučné dopisy. „Odpočívejte v pokoji. Budeme na vás stále myslet,“ psalo se v jednom z nich.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kriminalistka o útoku na fakultu. Pokud střelec z fakulty lékařce řekl, že chce vraždit, měla to policie vědět

Tagy:
Londýn policie Velká Británie smrt vražda rodina batole Surrey smrt a umírání vyšetřování trestné činnosti