Zloděj v Žatci napadl skoro 90letou stařenku, ta se mu ubránila holí. Policie prosí o pomoc

V Žatci chtěl zloděj okrást stařenku, ta se mu ubránila holí.

Seniorka se proti zloději bránila holí

Kriminalisté v Žatci se snaží objasnit loupežné přepadení a prosí o pomoc veřejnost. Neznámý pachatel si vytipoval stařenku a snažil se jí odcizit tašku. Seniorka se však bránila holí, muž jí přesto strhl zlatý řetízek z krku a utekl. O případu informovali policisté na svých webových stránkách.

Muže při činu zachytila kamera. K pokusu o krádež došlo v Žatci v ulici Komenského alej. Zde si dosud neidentifikovaný pachatel vyhlédl seniorku a začal se s ní přetahovat o tašku. Žena se ale statečně bránila francouzskou holí, informovali policisté na webových stránkách.

ČTĚTE TAKÉ: Falešný chirurg na Slovensku při operacích prsou málem zabil několik žen. Teď míří k soudu

Lupič jí strhl řetízek a z místa utekl. „Svým jednáním měl neznámý pachatel způsobit téměř devadesátileté ženě nepříjemný zážitek a do toho ji připravit o řetízek, který má pro ni velkou citovou hodnotu,“ doplnili muži zákona.

Policisté jsou přesvědčeni, že by jim muž ze záznamu mohl pomoci objasnit tento případ. Pokud ho tedy poznáte, volejte linku 158. Můžete se ozvat i do redakce krimi zpráv. Vyšetřovatelé uvítají i případná svědectví a záznamy z palubních kamer od řidičů.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Co hrozí zadrženému Bohu šaškovi ze sekty v Plasích? Místním se ulevilo, zmínili i výhrůžky

Tagy: