Usnul a už se neprobudil. Herečka Feldeková přišla o manžela, zanechala mu dojemný vzkaz

Život rodiny Feldekových zasáhla smutná událost. Známý slovenský hudebník Richard Šimurka, manžel herečky a zpěvačky Kataríny Feldekové, v neděli náhle zemřel. O jeho smrti herečka informovala na sociální síti Facebook, kde mu zanechala dojemný vzkaz: „Děkuji, Ríšo, že ses obětoval a vzal sis mě za ženu. Nikdy tě nepřestanu milovat.“ Podle slov Feldekové mělo jejímu partnerovi ve spánku nečekaně selhat srdce. Několik let se léčil s vysokým tlakem, píše deník Pluska.sk.

„Ríšův čas jednoduše vypršel. Měl hypertenzi a náhle mu selhalo srdíčko. Usnul a už se neprobudil, asi měl velmi pěknou smrt,“ řekla Katarína podle Pluska.sk s tím, že se její manžel už netrápí a nic ho nebolí. „Teď je v nebi se svým otcem, pejskem a s těmi, které měl rád a už tu nejsou. Musím to přijmout,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ: Údajný utajovaný syn Karla Gotta promluvil. Jméno jsem dostal po slavném herci, říká

Jeho smrt herečka potvrdila na sociální síti Facebook, kam vložila hned několik příspěvků, ve kterých na svého manžela zavzpomínala. „Život je divný, ale je potřeba ho přijmout i s tím zlým, co přináší. Abychom si uměli vychutnat štěstí. Za Ríšu jsem vděčná. Že jsem s ním mohla být, jak se jen dalo. Víc už to bohužel nešlo,“ napsala v jednom z nich.

Riško nám hrá žiaľ už z neba. Dnes ráno odletel. Už sa nikdy trápiť nebude. Ďakujem za každú sekundu, ktorú som s ním...

Posted by Katarína Šimurka Feldeková on Sunday, October 6, 2024

„Ríša byl talentovaný, pracovitý, dobrý učitel, nenahraditelný hudebník, úžasný přítel a manžel. Takového už v životě nepotkám. Bude mi moc chybět, ale nemůžu být egoistka jen proto, že ho tu chci. Nemůžu plakat a sesypat se. Je třeba to brát tak, že každý, kdo je na světě, to zažije. To je život. Kdo se narodí, spěje k tomu, že jednou odejde,“ napsala Katarína a doplnila, že Richardovou partnerkou byla přes 13 let. Své „Ano“ si řekli před třemi lety.

Její manžel se podle ní léčil s vysokým tlakem. „Bral léky, nevím, co se mohlo stát. Možná si je zapomněl vzít. Přesnou příčinu nevím, v pondělí se dozvím víc. Záchranáři mi řekli, že mu selhalo srdce,“ uvedla Katarína pro slovenský deník Topky.sk.

Katarína Feldeková si zahrála například ve slovenském filmu Zázrak nebo v seriálu Tajné životy. Je dcerou novinářky Oľgy Feldekové a spisovatele Ľubomíra Feldeka, který otextoval její známé písně jako jsou Všetky veľké lásky nebo Hej pán profesor.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy: