Údajný utajovaný syn Karla Gotta promluvil. Jméno jsem dostal po slavném herci, říká

Dominika Gottová, prvorozená dcera Karla Gotta, před časem vydala knihu, v níž mimo jiné tvrdila, že její slavný otec má utajovaného syna. Podle ní se mu měl narodit v mileneckém vztahu s Alicí Kovácsovou, která se provdala za herce a hudebníka Ondřeje Havelku. Nyní se ozval zpěvákův údajný syn. Co o sobě prozradil?

Po smrti svého otce vydala Dominika Gottová velmi třaskavou knihu. V ní přišla s šokujícím tvrzením, že měl Karel Gott s Alicí Kovácsovou, ženou hudebníka a herce Ondřeje Havelky, nemanželského syna Huga. Tomu je už dnes patnáct let a je velmi umělecky nadaný, studuje hru na klavír a na bicí. Zatímco Ivana Gottová, vdova po slavném zpěvákovi, zmiňovanou knihu odmítá jakkoliv komentovat, Hugo se v rozhovoru pro iDNES.cz ke kauze nepřímo vyjádřil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Karel Gott během života vydělal miliardu korun. Starobní důchod pobíral 15 let. Jaká byla jeho výše? Sto tisíc nemám, sděloval

„Se sestrou máme společný humor a rodiče“

Když dostal otázku, co má společného se svou starší sestrou Rozálií, která je zpěvačkou a ovládá hru na několik hudebních nástrojů a v čem si spolu nejvíce rozumí, odpověděl následovně: „Hlavně v humoru. Taky spolu posloucháme hudbu a máme toho spoustu společného. Třeba rodiče,“ sdělil a nepřímo tak vyvrátil spekulace, kterými Dominika Gottová zásobovala veřejnost a média.

Hugo jde ve stopách svého otce Ondřeje Havelky, po kterém evidentně zdědil lásku ke starým časům. „Poslouchám jazz, koukám na staré filmy, pouštím si LP a to moji vrstevníci, myslím, moc nedělají. Jsem asi trochu z jiné doby. Třeba je to mým jménem. Dostal jsem ho prý po Hugo Haasovi,“ prozradil talentovaný umělec.

A proč má příjmení po své matce, a nikoliv po otci, jako jeho sestra Rozálie? „Máme se ségrou každý jiné příjmení, protože rodiče si nás v tomhle ohledu rozdělili,“ uvedl Hugo. „Máma chtěla, aby taky někdo dál nesl její rodné příjmení. Navíc když se Hugo narodil, naši ještě nebyli svoji, teprve spolu krátce třináct let chodili. Svatbu měli až pár měsíců po HugovĚ narození,“ doplnila jeho sestra Rozálie.

Od smrti Karla Gotta uplyne 1. října pět let.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Dcera trojnásobného českého slavíka, zpěváka Dalibora Jandy, vyměnila velký dům za menší byt. Nahlédněte do jejího nového bydlení

Tagy: