Snad mi lidé nepropíchají gumy u auta, doufá Kopečný. V seriálu ZOO ztvární záporáka

Známý muzikálový zpěvák a vystudovaný ekonom Jan Kopečný se objeví v novém seriálu televize Prima s názvem ZOO. V pořadu ztvární roli záporné postavy Kamila Ovčíka. Po boku herečky Evy Burešové ho diváci budou moci vídat na obrazovkách od 9. ledna. Herec přiznává, že má obavy z toho, jak diváci přijmou jeho postavu.

„Kamil Ovčík je bývalý přítel Viktorie Janečkové, kterou v seriálu ztvární Eva Burešová. Na svou ex přítelkyni hodil dluhy, čímž jí zkomplikoval život. Nyní se rozhodl, že jí chce zpátky. Dělá pro to všechno, i tou špatnou cestou,“ popsal svou roli Kopečný ve vysílání pořadu Nový den.

Zpěvák původně nevěděl, že v seriálu ztvární záporného hrdinu. „Když mi produkce zavolala, že jsem roli dostal, bez váhání jsem ji přijal. Měl jsem radost, že budu v seriálu s Evou Burešovou. To jsem ještě nevěděl, že se jedná o roli záporáka,“ popsal svou reakci na úspěch v castingu. Herec nyní doufá, že ho kvůli postavě Kamila Ovčíka fanoušci neodsoudí. „Nerad bych, aby mi diváci propichovali gumy u auta nebo po něm škrábali klíči,“ dodal sarkasticky.

Herec také přiznal, že doufá v pozitivní vývoj charakteru své role. „Byl bych rád, kdyby se moje postava v budoucnu změnila, ale zatím to tak nevypadá,“ řekl. Kopečný by také ocenil více natáčení po boku zvířat. „Většinou jsem v interiéru, kde si jich moc neužiju,“ svěřil se.

Přestože Kopečný vystudoval ekonomii, aktuálně se živí zejména hudbou. Přesto své vědomosti občas využije. „Velké množství mých kolegů se na mě obrací, když potřebují poradit například s daněmi,“ prozradil.

Tagy: