Rána pro Annu K.? Její exsnoubenec Vartecký se oženil, veselka se konala po krátké známosti

Tomáš Vartecký a Anna K.

Rozchod zpěvačky Anny K

Populární zpěvačka Anna K. zřejmě zažívá těžké chvíle. Její bývalý dlouholetý partner Tomáš Vartecký si vzal svou novou přítelkyni. K rozchodu páru, který spolu strávil přes 25 let, přitom došlo teprve na začátku srpna. Novomanželé se navíc měli poznat jen před několika týdny, informoval deník Blesk.

Vztah Anny K. a Varteckého trval dlouhých 27 let. Nedávno to vypadalo, že se populární zpěvačka dočká také vytoužené svatby. Vartecký ji totiž požádal o ruku.

ČTĚTE TAKÉ: Herec Štěpán Benoni si s manželkou koupil na Šumavě srub. Odstěhovali se tam natrvalo

„Dostala jsem nějaké prsteny. Strunu od kytary, kterou smotal. A taky jsem dostala podložku od pantu od dveří. Ale pak se ještě vypravil do Pařížské pro Cartiera,“ prozradila zpěvačka letos v březnu v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Veselka byla v plánu v srpnu, místo toho ale přišel rozchod.

„Naše cesty s mým životním partnerem Tomášem se po 27 letech rozešly. Náš vztah byl plný lásky, porozumění a sounáležitosti, kterou si jen člověk může přát. Naše blízkost ani nejde pojmenovat, byli jsme jako jeden. Poslední roky ale nebyly lehké ani pro jednoho z nás,“ napsala zpěvačka Anna K. již dříve na svém facebookovém profilu. Dodala, že „Tomáš si vybral cestu“, na které už ho nemůže doprovázet.

Vartecký si totiž měl najít novou přítelkyni. A s ní měl podle informací Blesku tento víkend vstoupit v manželství, a to jen po několikatýdenní známosti.  „Zasnoubili se asi dva týdny poté, co se poznali. Tomáš si chtěl Martinu vzít, co nejdřív to jen půjde,“ řekl zdroj z okolí páru.

„Martina měla v tu dobu dokonce stále ještě přítele a toho měla i poté, co se už zasnoubila s Varteckým. Teď už to je tedy konečně expřítel,“ dodal zdroj. Svatba Varteckého s Martinou V. měla proběhnout v Mečově nedaleko Náchoda.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Dcera zpěváka Dalibora Jandy ukázala své bydlení s luxusní terasou. Dům vyměnila za byt

Tagy: