Známý britský moderátor truchlí. Autonehoda ho připravila naráz o oba rodiče

Život uštědřil známému britskému moderátorovi Philu Spencerovi tvrdou ránu. Při páteční nehodě zahynuli oba jeho rodiče devětaosmdesátiletý Richard a o sedm let mladší Anne, píše web Evening Standard. Soustrast vyjádřila mimo jiné Spencerova dlouholetá moderátorská kolegyně Kirstie Allsoppová, která na svůj instagramový účet umístila dojemný vzkaz.

Rodiče moderátora žili na farmě ve městě Littlebourne nedaleko Canterbury. Na statku vyrůstal i sám moderátor. Manželé společně s jejich známou vyrazili v pátek odpoledne do nedalekého baru, během cesty ale měli nehodu, jak informuje web Evening Standard. Jejich auto spadlo do mělké řeky.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hudební svět truchlí. Zemřel zpěvák Vince Hill, který si svým hlasem podmanil Velkou Británii

Záchranářům se podařilo manžele z vozu vyprostit, ale po převozu do nemocnice zemřeli. Rozsáhlým zraněním podlehla rovněž spolujezdkyně.

Spencerova moderátorská parťačka z pořadu o realitách, který je mezi britskými televizními diváky známý jako Locaiton, Locaiton, Locaiton, Kirstie Allsoppová pro web The Sun prohlásila, že se svým kolegou již o tragédii hovořila. „Jeho rodičům bylo umožněno být v posledních momentech spolu, což alespoň považuje za zdroj útěchy,“ řekla.

Podle jejích slov manželé zemřeli „na místě, které milovali, a po boku osoby, kterou milovali rovněž“. Dodala, že pro Spencera jsou kromě nejbližší rodiny oporou také sourozenci. „Prosím, v těchto nesmírně těžkých chvílích buďte v myšlenkách i modlitbách s rodinou. Děkuji vám všem,“ sdělila veřejnosti.

Na svůj instagramový účet mimo jiné sdílela fotografii páru, která byla pořízena přímo na jejich statku. „Byli to farmáři, milovníci zvířat a také oddaní rodiče Roberta, Caryn, Heleny a Phillipa. Zbožňovali svých osm vnoučat. Jedinou útěchou a požehnáním je, že zemřeli společně, a tudíž nebudou muset jeden pro druhého truchlit,“ stojí v příspěvku.

Policisté z Kentu byli k nehodě automobilu přivoláni v půl jedné britského letního času (v 13:30 středoevropského času). „Přivolaná policejní hlídka asistovala zásahu záchranářů. Muž a žena ve věku kolem 80 let byli převezeni do místní nemocnice, kde byla bohužel konstatována jejich smrt,“ potvrdila podle webu Sky News mluvčí tamních policistů.

Tagy: