Šokující diagnóza pro O. J. Simpsona: Má mít rakovinu. Bývalá hvězda NFL promluvila z auta

Bývalá hvězda amerického fotbalu a hlavní aktér jednoho z nejsledovanějších soudních procesů historie USA O. J. Simpson má rakovinu prostaty. S informací přišla stanice WPLG Local 10. Podle ní podstupuje 76letý muž, který si zahrál i v několika filmech, chemoterapii. Simpson se na sociální síti vysmál zvěstem o pobytu v hospici, k údajné diagnóze rakoviny se však nevyjádřil.

O. J. Simpsonovi byla diagnostikována rakovina prostaty a v současné době se podrobuje chemoterapii v Las Vegas, oznámila floridská stanice WPLG Local 10, která spadá pod známější mediální značku American Broadcasting Company (ABC). Bývalý hráč amerického fotbalu, který byl v roce 1995 v „procesu století“ zproštěn obvinění z vraždy své bývalé manželky a jejího přítele, byl podle floridské stanice také v hospici. Informace se objevily jen několik týdnů poté, co byl Simpson spatřen v Las Vegas v poměrně špatném stavu.

ČTĚTE TAKÉ: Horor na palubě letadla do Německa. Muži tryskal z úst a nosu proud krve, nakonec zemřel

Simpson sice na sociálních sítích popírá zvěsti o pobytu v hospici, ale o údajné léčbě rakoviny se nezmiňuje. V klipu, který zveřejnil pro svých 870 tisíc sledujících na síti X, je vidět, jak sedí ve svém autě a říká do kamery: „Hospic? Hospic? Mluvíš o hospici?“ a pak propukne v smích. „Nevím, kdo to vypustil... jak říká Donald (Trump), médiím se nedá věřit. Každopádně hostím spoustu přátel na Super Bowl tady v Las Vegas a všechno je v pořádku. Takže ahoj lidi, mějte se hezky a užijte si víkend se Super Bowlem,“ dodal ve vzkazu fanouškům.

Web TMZ pak připomíná jiné video Simpsona z loňského roku, kde tvrdí, že trpěl nespecifikovaným typem rakoviny. Nemoc se mu ale prý podařilo porazit a cítí se dobře. Herec, který se objevil například ve slavné komediální sérii Bláznivá střela, rovněž tvrdil, že mu v boji proti nemoci pomohla i marihuana.

Simpson patřil svého času mezi vůbec nejlepší hráče NFL. Ještě více ho ale proslavil tzv. proces století, ve kterém fotbalista čelil obžalobě z brutální vraždy své bývalé ženy Nicole Brown Simpsonové a jejího přítele Ronalda Goldmana v Los Angeles. V roce 1995 byl v masově sledovaném soudním procesu osvobozen.

Civilní soud ale Simpsona paradoxně shledal odpovědným za smrt zmíněné dvojice a nařídil mu rodinám obětí zaplatit astronomických 33,5 milionu dolarů. Od té doby pronásledovaly bývalou hvězdu NFL samé problémy, které vyvrcholily odsouzením na 33 let za ozbrojenou loupež v Nevadě. Ve vězení si Simpson pobyl devět let a v roce 2017 byl podmínečně propuštěn na svobodu.

Tagy:
léčba rakovina chemoterapie Las Vegas diagnóza USA rakovina prostaty O. J. Simpson Nevada National Football League American Broadcasting Company