Kvízová soutěž

Soutěž s Prima Českem o dárkový poukaz do vybraného hotelu Pytloun Hotels

Podzim ve znamení odpočinku, hýčkání a poznávání dalších krás Česka? Kdo by si to nedal líbit! A proto jsme pro vás připravili další soutěž. Vyhrát můžete dárkový poukaz do vybraného hotelu Pytloun Hotels. Voucher zahrnuje dvě noci se snídaní pro dva. Získat ho mohou dva výherci, kteří správně odpoví na soutěžní otázku.

Sdílejte soutěž Facebook X.com

O co hrajeme?

  1. Poukaz pro dvě osoby, na dvě noci včetně snídaně, do vybraného hotelu Pytloun Hotels
  2. Poukaz pro dvě osoby, na dvě noci včetně snídaně, do vybraného hotelu Pytloun Hotels

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."

Gratulujeme, vaše odpovědi byly zařazeny do soutěže.

Úspěšnost v soutěži   %  
Správně       odpovědí

Děkujeme za vaši účast. Vyhlášení soutěže proběhne za pomoci generátoru náhodných čísel. Zde na stránkách najdete výherní listinu s výherci. Děkujeme a držíme vám palce! Hodně štěstí!

Soutěžní otázky

1 Nejstarším hotelem na světě je Nišijama Onsen Kejunkan v Japonsku. A my se ptáme, v jakém roce byl založen?

Účast v soutěži vyžaduje registraci

Zadejte, prosím, vaše jméno a email.