Bouček se bál o rodiče a zklamali ho lidi. Někteří mi psali, že mě platí vláda, tvrdí

Libor Bouček diskutoval v karanténě s Pavlínou Wolfovu o koronaviru

Moderátoři CNN Prima NEWS Pavlína Wolfová a Libor Bouček právě prodělávají koronavirus. Podle jejich slov jde o lehčí formu, přesto je nemoc donutila se zastavit a přehodnotit priority. O tom, jak se cítí a co je nejvíce překvapilo, promluvili ve speciálním vysílání na sociální síti Instagram. Celý záznam si můžete pustit v přiloženém videu.

Boučka zklamaly reakce některých lidí na jeho nemoc. „Dostal jsem zprávy, že mě určitě platí vláda, abych říkal, že jsem pozitivní,“ hodnotí situaci s tím, že se setkal s mnoha dezinformacemi i nenávistí. „Lidé mají pocit, že se jich to netýká. Čísla ale nejsou premiéra Babiše nebo někoho dalšího. Nemoc se týká nás všech,“ doplnila ho Wolfová.

Oba moderátoři se podle svých slov cítí dobře, jsou ale unavení. „Spát 15 hodin denně je standard,“ shodují se. Trochu se proto obávají, co budou dělat, až naskočí zpět do pracovního režimu. „Budeme muset pomalu, není to úplně v pohodě. Můj známý lékař prodělal koronavirus, příznaky pominuly, vrátil se do práce, ale rozhodně se necítí, že by mohl skály lámat. My to zvládneme,“ řekla Wolfová.

Podle ní je třeba myslet na ty, kterým je hůř a bohužel se o nemoci nemohou bavit, protože jim to nedovoluje zdravotní stav. „Nevím, zda my dva máme mandát, abychom ostatním radili, ať dodržují opatření. Ten mají lidé, kteří jsou na dýchacích přístrojích,“ doplnila Wolfová.

Mysleli si, že je to nachlazení

„Říkal jsem si, že jsem nachladl ze studeného vzduchu,“ popisuje začátek nemoci Bouček. Podobně začínala i u Wolfové. „Myslela jsem, že jsem prochladla na skútru. Na test mě donutili jít v práci,“ doplnila s tím, že nejspíše nakazila svého syna, kterému poté taktéž vyšel pozitivní test.

„Můj největší strach byl, abych nenakazil rodiče,“ vypráví dál Bouček, který je jedináček a své rodiče pravidelně navštěvuje. Opatrná je i Wolfová. „Už jsem rodiče neviděla dva týdny a radši je další dva týdny nenavštívím,“ připustila.

Tagy: