Spouštíme nový pořad Byznys. První díl provede diváka světem investičních příležitostí

Na brány našich peněženek doráží inflace a všichni řeší, co s tím. Odpovědi na tuto otázku bude hledat zbrusu nový edukační a zábavný pořad CNN Prima NEWS – Byznys. V rámci série člověk získá základní povědomí o investicích, burzách nebo fungování peněz. Pořad Byznys můžete sledovat každé dva týdny ve středu v 15:45 nebo v repríze v pátek večer.

Čím vyšší je inflace, tím větší kus nám ukrojí z úspor na bankovním účtu. Se znehodnocováním peněz totiž přicházejí vyšší ceny zboží a služeb. A hlavně nejistota. Tou nejlepší zbraní proti inflaci mohou být investice.

Jenže jaké všechny investice existují? V čem se liší? Kde je nakupovat? A jak snížit investiční riziko? O tom všem bude řeč v novém pořadu Byznys.

V prvním díle moderátor Filip Kalčák představí základní investiční příležitosti. Své aktuální tipy na horké přírůstky do portfolia v pořadu prozradí Aleš Brix, obchodní ředitel České mincovny. „Populární je teď obchodování s měnami. I dlouhodobá výkonnost zlata mluví sama za sebe. A ani kryptoměny nejsou mrtvé,“ řekl.

O pořadu Byznys

Pořad Byznys má za cíl přístupnou a srozumitelnou formou provést diváka světem investování, spoření, byznysu a peněz. Představuje základní tipy aktiv – od akcií po zlato – a neotřelé názory bankéřů a finančních expertů.

Byznys je sesterským projektem pořadu Krypta, za který alternuje i na televizní obrazovce. První řada pořadu Byznys odstartovala 1. března a vysílá se premiérově každý druhý týden ve středu. Zbylé středy v měsíci vedle toho patří sérii Krypta, jež se věnuje světu kryptoměn, bitcoinu a moderních technologií, a která březnem vstupuje už do své třetí sezony.

Příští díl pořadu Byznys sledujte ve středu 15. března v 15:45 na CNN Prima NEWS.

Tagy: