Poslední vzkaz známého moderátora: Před smrtí zveřejnil srdceryvná slova

Pouhé dva týdny před svou smrtí prožíval moderátor a komik Paul O'Grady velice těžké období. Jak se svěřil svým fanouškům, truchlil za jedno ze svých domácích prasátek Tom Toma. Nejen svou láskou ke zvířatům byl oblíbený moderátor proslavený.

Poslední příspěvek, který svým fanouškům a sledujícím zesnulý moderátor sdílel, se týkal truchlení. K videu, na němž jsou zachycena prasata, připsal, jak právě o jedno z nich přišel. „Vrátil jsem se po týdnu z Newcastlu, kde jsem hrál slečnu Hannigan v muzikálu Annie, a zjistil jsem, že Tom Tom, jedno z mých prasátek, byl uspán,“ líčil zdrcený milovník zvířat.

Ačkoliv věděl, že jednou k této smutné situaci dojde – Tom Tomovi byl diagnostikován nádor – bylo pro něj hrozné prožívat ztrátu milovaného domácího mazlíčka. „Byl tím nejdrzejším z party. Jedno z prasat, které ho očividně mělo velmi rádo, je nyní v depresi a propadlo smutku. A to jsou lidé, kteří říkají, že zvířata nemají emoce,“ nechápal.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Je to rána do srdce, strašná bolest. Rodina oplakává 16letého Jakuba, který zemřel při nehodě

Na odlehčenou připsal, že si pobyt v Newcastlu a roli slečny Hannigan náramně užil, a to zejména díky „úžasnému a milému hereckému obsazení“. „Příští zastávka, Edinburgh,“ lákal. Poznatky z další cesty a role však O'Grady již nepřidá. Jak informoval jeho manžel, moderátor a oblíbený britský komik „nečekaně, ale pokojně zemřel“.

Tato zpráva O'Gradyho sledující, kterých je pouze na Instagramu více než 700 tisíc, šokovala. „Jak jsi tohle mohl napsat a o dva týdny později už s námi tady nebýt... je to naprosto zničující. Odpočívej v pokoji, milý Paule,“ zní jeden z tisíce vzkazů, které se nyní kupí pod videem se zesnulým prasátkem. Moderátorovi lidé přejí například to, aby se „v nebi s Tom Tomem, který na něj čekal, sešel“.

Tagy: