Radostná zpráva u hvězdy Harryho Pottera. Daniel Radcliffe čeká s přítelkyní Erin první dítě

Daniel Radcliffe, hvězda filmové série o Harrym Potterovi, čeká první miminko s partnerkou Erin Darkeovou. Informuje o tom britský web The Mirror. Třiatřicetiletý Daniel a osmatřicetiletá Erin jsou spolu přes deset let, rodiči by se měli stát ještě letos. Herec však doufá, že si jeho dítě nezvolí stejnou profesi jako on.

Radostnou novinku potvrdil v sobotu večer Radcliffův mluvčí, napsal The Mirror. Další informace odtajnil anonymní zdroj, který se s párem zná. „Daniel a Erin nemohou být šťastnější, že čekají dítě. Jsou naprosto nadšení a nemohou se dočkat, až se stanou tříčlennou rodinou,“ prohlásil. „Nedávno to oznámili svým rodinám a přátelům. Je to neuvěřitelně vzrušující období,“ doplnil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dojemný příběh dávných milenců. Svatbu jim v mládí zakázali rodiče, vzali se o 60 let později

Radcliffe se ve 12 letech proslavil díky roli Harryho Pottera. Doufá však, že jeho dítě nepůjde stejnou cestou. Údajně chce své budoucí potomky od herectví odradit, protože se sám nedokázal vyrovnat s tím, že je stále na očích veřejnosti. V mládí měl problémy s alkoholem a nepřeje si, aby některé z jeho dětí dopadlo stejně.

„Nechtěl bych, aby bylo moje dítě také slavné. Dětské herectví je nádherné a mnohdy to může být báječná zkušenost, ale slávě by se měly za každou cenu vyhnout,“ řekl americkému magazínu Newsweek.

Pár se seznámil v roce 2012 při společné práci na filmu Zbav se svých miláčků a od té doby vedou společný spokojený život, sdělil The Mirror. „Naše postavy se v tom snímku setkávají a flirtují spolu, takže máme takový hezký záznam našeho prvního setkání,“ řekl Radcliffe v roce 2020 o jejich prvním střetnutí.

Podle zdroje webu The Sun je jejich vztah opravdu výjimečný a všichni si myslí, že budou úžasnými rodiči. „Až dosud nedávali nic znát, ale Erin už nemůže své bříško skrývat,“ informoval.

Tagy: