Štěňata z útulku Home4Pets hledají domovy

Tomy

Prima Mazlíček: Inzerce 9. díl

Dnes pro vás máme samé mladé pohodáře. Štěňátka jsou roztomilá, tak se nenechte unést jejich sladkým čumákem, potřebují také mnoho času a trpělivosti. Je potřeba si adopci čtyřnohého mazlíčka pořádně promyslet.

Barbie

Barbie je pětiměsíční fenka s nádhernýma blankytnýma očima. Je to taková rychlá myška, která bude mít maximálně patnáct kilo. Potřebuje výcvik a čas nové rodiny, je to ještě nevycválané štěně, ale bude moc šikovná. Je to parťačka i pro jiná zvířata, nevadí jí psi, kočky ani králící.

Bady

Bady je také ještě štěně. Potřebuje vyblbnout a vyběhat. Je mu půl roku, nejspíš je to kříženec jezevčíka. Malý pohodář, který své první měsíce žil s lidmi bez domova. Je to obrovský mazel, který vám hned odhalí břicho.

Tomy

Tomy je speciální mix. Žíhaný fešák přijel ze slovenské osady. Je mu asi šest měsíců a miluje lidi a mazlení. Hlazení si doslova užívá, je to skvělý parťák do nepohody.

Argo

Roční dobrman. Divoch, takové velké štěně, které si rádo hraje, ale umí i poslouchat. Miluje feny a zvyklý je i na psy. Potřebuje hodně pohybu, takže je rozhodně vhodný do aktivní rodiny, klidně i s rozumnými dětmi.

Home4Pets

Babice-Dařbož, 251 68, Řehenice

Návštěvy po domluvě: Út–ne/ 13–16

Telefon: 774 706 026

Tagy: