Strach o Jeremyho Clarksona: Moderátor musel podstoupit operaci srdce, měl namále

Populární britský moderátor Jeremy Clarkson skončil v nemocnici. Přitížilo se mu a obával se, že má infarkt. Lékaři mu museli operovat srdce. Zjistili, že se Clarksonovi ucpala jedna z tepen, která zásobuje srdce, a situace byla vážná. O případu informovala zahraniční média.

Clarkson začal podle svých slov pozorovat „náhlé zhoršení“ zdravotního stavu. Problémy se poprvé dostavily během dovolené při plavání v Indickém oceánu. Po návratu domů ale potíže neustávaly a moderátor tedy minulý týden zamířil do nemocnice. S odkazem na Clarksonův sloupek o tom informoval server The Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Jsem na tom mizerně, přiznává král české dechovky. Josefu Zímovi hrozí amputace nohy

Lékařům popsal, že cítí tlaky na hrudi a mravenčení v levé paži. Obával se tedy, zda nemá infarkt. Ten ale prvotní vyšetření v nemocnici vyloučilo. Po dalších testech lékaři zjistili, že známý moderátor má jednu z tepen, která zásobuje srdce, ucpanou a další k tomu nemají daleko. Clarkson musel podstoupit operaci.

Podle lékařů byla situace vážná. Clarksonovi údajně zbývaly pouze dny od toho, aby se jeho zdravotní stav ještě zhoršil.

Moderátor populárního automobilového pořadu Top Gear chce nyní více dbát o své zdraví. Navrhl, že přejde na zdravější stravu. Před sedmi lety přestal kouřit 40 cigaret denně. Loni pak ve svém sloupku poznamenal, že si jeho lékař všiml znepokojivého zvýšení krevního tlaku způsobeného nikotinovou žvýkačkou, připomněl web Sky News.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Co vše zatím víme o smrti Liama Paynea? Policie případ označila za podezřelý

Tagy: