Okamžiky hrůzy při zřícení stropu v Liberci: Lidé ječeli, byli v panice, popsala svědkyně

Následky propadnutí stropu v libereckém McDonald's.

Zrovna když se zřítil strop pobočky McDonaldu v Liberci, byla Magda Stehlíková uvnitř restaurace. „Lidé ječeli, byli v panice,“ popsala okamžiky hrůzy pro CNN Prima NEWS. Nehodu měl způsobit intenzivní déšť, který se nad oblastí přehnal v pátek večer.

„Seděli jsme a povídali si, když jsme uslyšeli rány a křičící lidi. Zjistili jsme, že tam teče voda ze stropu,“ uvedla Magda Stehlíková. Nejprve si prý myslela, že začalo hořet.

„Najednou se strop propadl, všude tekla voda. Lidé ječeli a zavládla panika. Sama mám strach z bouřek, tohle to ještě podpořilo. Říkala jsem si, to spadne celé obchodním centrum Forum?“ dodala Stehlíková.

K události došlo během pátečního večera. Propadající se sádrokartonový strop přímo v pobočce McDonald's uvnitř libereckého nákupního střediska natočil podle všeho jeden ze zákazníků. Video se následně začalo šířit na sociálních sítích.

Strop se pravděpodobně propadl následkem intenzivního deště, který se Libercem přehnal. Na místě kvůli tomu museli zasahovat i hasiči.

Tagy: