Syn svého otce nikdy neuvidí, smutní expartnerka Liama Paynea. Sdílela dojemnou vzpomínku

Liam Payne s Cheryl Cole.

Smrt zpěváka One Direction

Cheryl Coleová, bývalá partnerka zpěváka Liama Paynea, který ve středu tragicky zemřel, sdílela na Instagramu dojemnou vzpomínku. V příspěvku mluví o „nepopsatelné bolesti“ a také o jejich společném synovi. Informoval o tom web The Sun.

Zpráva o smrti zpěváka skupiny One Direction Liama Paynea je pro Cheryl Coleovou „nepopsatelně bolestná“. Svému bývalému příteli a otci svého dítěte – sedmiletého Beara – vzdala na sociálních sítích hold, píše web The Sun.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Liamova smrt nás zdrtila, smutní členové One Direction. Zavzpomínal i Harry Styles

„Zatímco se snažím vyrovnat s touto zdrcující událostí a pracovat na svém vlastním zármutku v tomto nepopsatelně bolestném období, ráda bych všem laskavě připomněla, že jsme ztratili lidskou bytost. Liam nebyl jen popová hvězda a celebrita, byl to syn, bratr, strýc, drahý přítel a otec našeho sedmiletého syna. Syn teď musí čelit realitě, že svého otce už nikdy neuvidí,“ uvedla Coleová na Instagramu.

Zároveň vyzvala uživatele na sociálních sítích, aby se než začnou psát komentář, zamysleli, jestli by chtěli, aby jej četlo jejich dítě nebo rodina. „Prosím, dopřejte Liamovi tu trochu důstojnosti, která mu po jeho smrti zbyla, aby konečně odpočíval v klidu,“ sdělila.

Jedenatřicetiletý hudebník zemřel ve středu po pádu ze třetího podlaží hotelu v Buenos Aires. Argentinská policie podle agentury AP sdělila, že v pokoji zpěváka byl nepořádek a na podlaze byly mimo jiné rozbité věci a rozházené léky.

Liam Payne tvořil společně s Harrym Stylesem, Zaynem Malikem, Niallem Horanem a Louisem Tomlinsonem svého času celosvětově populární skupinu One Direction. Sláva kapely se začala šířit světem po její účasti v britské verzi hudební soutěže X Factor v roce 2010, ale už v roce 2016 se uskupení rozpadlo a jeho jednotliví členové se věnovali různým projektům a sólovým kariérám. Podle argentinských médií byl Payne v Buenos Aires navštívit koncert jednoho ze svých někdejších kolegů z One Direction Nialla Horana.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Šéf Hamásu Sinvár je po smrti, oznámila izraelská vláda. Válku to neukončí, reagoval Netanjahu

Tagy: