Těhotná Soukalová: Trpěla jsem jako zvíře, ale mám znovu chuť na českou kuchyni

Poslední dva týdny to bylo peklo, trpěla jsem jako zvíře, svěřila se Gabriela Soukalová poté, co v pondělí v Novém dni na CNN Prima NEWS odtajnila, že se svým novým přítelem čeká potomka.

Moderátorka na těhotenství prý nebyla připravená. S novým přítelem Milošem chtěla založit rodinu až ve chvíli, kdy by zcela uzavřela minulý vztah s badmintonistou Petrem Koukalem. „Ale ten nahoře to chtěl asi jinak. Beru to jako velké požehnání,“ Myslí si Soukalová.

Těhotenství ale neprožívá úplně nejlépe. „Poslední dva týdny to bylo peklo, trpěla jsem jako zvíře. Děti si vlastně neuvědomují, čím si musí matky projít. Naštěstí se už vše uklidnilo, cítím se daleko lépe. Snažím se ale nepodcenit spánek, abych neusnula třeba za volantem. Nestydím se dát si třeba po obědě krátkého šlofíka,“ prozradila biatlonistka, která si po manželství s Koukalem nechala změnit zpět své příjmení.

Nebudu se bát ukázat bříško

Soukalová má strach, že se postupem času nevejde do žádných šatů, ve kterých moderuje večerní pořad Showtime. „Za poslední dva měsíce mám navíc už dvě kila nahoře,“ prozradila. Těhotenství jí razantně změnilo jídelníček. „Nebudu děťátku odpírat něco, na co má chuť. Já miluji saláty, jedla jsem je několik let v kuse každý večer. Teď se nemohu na nic zdravého ale podívat a mám chutě třeba na českou kuchyni. Tu jsme si dlouhou dobu odpírala,“ popsala moderátorka.

Její nový přítel byl z dítěte prý nadšený, takže i ona už na své těhotenství pyšná „I když mi nějaké šaty asi nebudou, pořád si říkám, že to bříško není nic, za co by se měl člověk stydět. Nebudu se bát ho ukázat,“ dodala moderátorka.

Tagy: